Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. augusta 2019, 14:58
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Vrchnák z fľaše v rámci výzvy odkopáva aj slovenská polícia, mesiac po ostatných

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Internetová výzva zo začiatku júla dorazila aj do nášho policajného zboru.

Ešte na začiatku júla si celý svet obľúbil novú výzvu, v rámci ktorej bolo úlohou odkopnúť vrchnák z plastovej fľaše naplnenej vodou bez toho, aby spadla. Okamžite sa jej ujalo aj množstvo známych osobností v zahraničí aj na Slovensku a mnohí tak mali možnosť dokázať, že majú aj pozitívny vzťah k bojovým športom.

Odporúčané
Slovenskí raperi odkopávajú vrchnáky z fliaš. Sleduj #bottlecapchallenge v podaní Zaya či Konexa Slovenskí raperi odkopávajú vrchnáky z fliaš. Sleduj #bottlecapchallenge v podaní Zaya či Konexa 7. júla 2019, 11:13

No a keďže aj naša polícia ide s dobou a aktívne sa angažuje na oficiálnom facebookovom profile, rozhodla sa nám ukázať, že jej taký Bottle cap challenge nerobí absolútne žiadny problém. 

Predviedol nám ho jeden z inštruktorov špecializovaných útvarov polície, ktorému sa kop naozaj vydaril a vrchnák odletel s gráciou. Vtipnejšie však na tejto skutočnosti je, že záujem o výzvu už dávno opadol a internet ňou už zopár týždňov nežije. Diskutéri si pod príspevkom uťahujú nielen z načasovania, ale aj skutočnosti, že fľašu niekto držal, a tak bolo jednoduchšie challenge splniť. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia