Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. júla 2019, 9:10
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

ASAP Rocky pred súdom popiera vinu, nepriznal sa ani pod ťarchou krvavých dôkazov

HUDBA ASAP ROCKY
Uložiť Uložené

Rozuzlenia sa dočkáme najneskôr v piatok.

Prípad ASAP Rockyho vo Švédsku sa blíži do veľkého finále a rozuzlenie príde najneskôr v piatok. Počas prvého dňa pojednávania sa podľa BBC americký raper nebol ochotný priznať, a to aj napriek početným dôkazom, ktoré vyšetrovatelia získali počas posledných týždňov. Flacko bol stíhaný väzobne, keďže podľa švédskych úradov hrozil jeho útek z krajiny. 

Pojednávanie bude trvať aj počas nasledujúcich dní, najneskôr v piatok sa však dozvieme, či Rocky pôjde za mreže na dlhší čas alebo bude prepustený na slobodu. V súčasnej dobe mu hrozia maximálne dva roky.

Odporúčané
ASAP Rocky strávi vo väzení ďalší týždeň, Donald Trump sa chystá volať švédskemu premiérovi ASAP Rocky strávi vo väzení ďalší týždeň, Donald Trump sa chystá volať švédskemu premiérovi 20. júla 2019, 8:37

Podľa dostupných informácií sa súd tešil obrovskej pozornosti médií a fanúšikov, kvôli čomu nezačal podľa stanoveného termínu. ASAP Rocky dával počas celého pojednávania pozor a sledoval každý jeden súdom prednesený dokument.

Na plátne sa premietali aj snímky, kde má byť znázornená končatina jedného z mužov, o ktorých raper tvrdí, že ho obťažovali. Je vidieť krvavé poranenia, ktoré mal údajne spôsobiť raper rozbitou fľašou. 

Domov
Zdieľať
Diskusia