Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. júla 2019, 20:17
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Sudca vzniesol oficiálne obvinenie proti ASAP Rockymu. Raper zatiaľ ostáva za mrežami

HUDBA ASAP ROCKY ŠVÉDSKO
Uložiť Uložené

25. júla švédske úrady rozhodli o prípade, ktorým počas posledných týždňov žil celý svet.

„Aj napriek tvrdeniam, že ASAP Rocky konal v sebaobrane po provokácii, ide o trestný čin,“ prehlásil dnes prokurátor Daniel Suneson. Vzniesol obvinenia proti americkému raperovi a ďalším dvom členom jeho tímu. The Guardian informuje, že Flacko ostáva za mrežami, kde bude čakať na určenie dátumu pojednávania.

Môže ísť o niekoľko dní aj týždňov, kým sa rozhodne o výške trestu. Vyšetrovanie však skončilo v jeho neprospech, čo je pre fanúšikov veľmi zlý signál. 

Odporúčané
Zachráni ASAP Rockyho Kim Kardashian? Dala na Snoop Doggove prosby a upozornila Biely dom Zachráni ASAP Rockyho Kim Kardashian? Dala na Snoop Doggove prosby a upozornila Biely dom 18. júla 2019, 19:47

K situácii sa už vyjadrila aj Rockyho mama, ktorej dalo zabrať, aby nebola vulgárna a nespôsobila svojmu synovi žiadne ďalšie problémy. Aj keď už vieme, že švédske úrady postupujú podľa pravidiel a nezaujal ich ani diplomatický zásah Donalda Trumpa. Vtedy mu švédsky premiér odkázal, že nebude a nechce zasahovať do prípadu.

„Povedal mi, že veľmi dobre neje a nevie sa dočkať, kým navštívi posilňovňu,“ prezradila pre švédsky Expressen ešte včera mama slávneho rapera po tom, čo mala možnosť navšíviť ho. 

Odporúčané
Švédske úrady údajne zaplatia ASAP Rockymu viac ako 2 milióny, ak nedokážu, že je vinný Švédske úrady údajne zaplatia ASAP Rockymu viac ako 2 milióny, ak nedokážu, že je vinný 24. júla 2019, 8:35
Domov
Zdieľať
Diskusia