Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. júla 2019, 11:23
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Escobarov brat chce začať predávať marihuanu s Elonom Muskom

ZAUJÍMAVOSTI ELON MUSK
Uložiť Uložené

Lekárska marihuana má vraj Teslu vytiahnuť z problematickej finančnej situácie.

O bratovi Pabla Escobara je v poslednej dobe čoraz viac počuť. Len pred niekoľkými dňami Elona Muska obvinil, že mu ukradol nápad s plameňometom a keď mu bolo dokázané, že nemá pravdu, rozhodol sa to Muskovi vynahradiť, píše Unilad.

Odporúčané
Elon Musk ukradol podľa brata Pabla Escobara jeho nápad na plameňomet. Žiada od neho 100 miliónov dolárov Elon Musk ukradol podľa brata Pabla Escobara jeho nápad na plameňomet. Žiada od neho 100 miliónov dolárov 19. júla 2019, 13:49

Poslal mu preto list s prepracovaným plánom, ako dostať firmu Tesla opäť do zelených čísel. V ňom Elona Muska prosí, aby sa zaňho prihovoril u amerického prezidenta Donalda Trumpa a vybavil mu včasné prepustenie z väzenia, za čo sa mu odvďačí vstupenkou do marihuanového drogového impéria.

Roberto chce totiž s Muskom založiť spoločnosť Elon Escobar Drugs Inc. a vyvážať marihuanu do celého sveta. Išlo by pritom o drogu na lekárske účely a v tomto biznise sú podľa Roberta milióny. Ak by sa teda Elon Musk dal na drogové chodníčky, nepríjemnú finančnú situáciu niektorých jeho spoločností by mohol zažehnať.

Escobarov brat chce začať predávať marihuanu s Elonom Muskom
Domov
Zdieľať
Diskusia