Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. júla 2019, 14:03
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Muž sa zachránil pred požiarom, keď zliezol po balkónoch z výškovej budovy

ZAUJÍMAVOSTI POŽIAR SPIDER-MAN
Uložiť Uložené

Zábery z vrtuľníka zachytávajú, ako muž zliezol z vysokej budovy v snahe zachrániť sa pred požiarom.

Včera vo večerných hodinách bol podľa USA Today v jednom z výškových panelákov vo Philadelphii nahlásený požiar. Mal vypuknúť v nižších poschodiach, dym sa však po stupačkách niesol úplne hore. Štyria ľudia museli byť hospitalizovaní kvôli tomu, že sa nadýchali dymu, zaujímavejší bol však pohľad na muža, ktorý celú situáciu vyriešil po svojom. 

Prípad monitorovala aj helikoptéra, ktorej pozornosť sa však upriamila na doposiaľ neidentifikovaného muža. Ten sa rozhodol pred ohňom a dymom utiecť na spôsob Spider-Mana, vyliezol na fasádu a zliezol po balkónoch. 

Nie je jasné, z ktorého poschodia vyššiel, celkovo má však budova 19 poschodí. Z videa máme možnosť vidieť, že tento jeho manéver dopadol dobre a muž sa dostal až na zem, kde sa už o neho postarali záchranári. Požiar bol zažehnaný po približne hodine.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia