Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. júla 2019, 20:51
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Halloween dostane ďalšie dve pokračovania! Michael Myers a Laurie Strode sa vrátia v rokoch 2020 a 2021

Halloween dostane ďalšie dve pokračovania! Michael Myers a Laurie Strode sa vrátia v rokoch 2020 a 2021
Zdroj: Universal Pictures
FILMY A SERIÁLY HALLOWEEN KILLS
Uložiť Uložené

Kultová hororová séria ešte nepovedala posledné slovo.

Po finančnom a kritickom úspechu minuloročného Halloweenu (naša recenzia tu) od režiséra Davida Gordona Greena bolo jasné, že sa skôr či neskôr dočkáme ďalšieho dielu. Tvorcovia mali pokračovanie v hlave už počas natáčania predošlej snímky, no nakoniec si na oficiálne potvrdenie ďalšieho filmu museli ešte chvíľu počkať. Nič to však nezmenilo na skutočnosti, že sa Michael Myers určite vráti.

A podľa najnovších informácií nie iba raz, ale hneď dvakrát. Ako totiž otec série John Carpenter oznámil prostredníctvom svojho účtu na Twitteri, nadchádzajúce snímky ponesú názvy Halloween Kills a Halloween Ends. Carpenter zároveň potvrdil aj dátumy ich premiér. Halloween Kills tak dorazí už 16. októbra (říjen) 2020 a Halloween Ends o rok neskôr, teda 15. októbra (říjen) 2021.

Natáčanie oboch filmov prebehne naraz a okrem slávneho vraha Michaela Myersa sa vráti aj kultová Laurie Strode v podaní Jamie Lee Curtis. V režisérskom kresle ostane spomínaný David Gordon Green, ktorý spoločne s Dannym McBrideom (Halloween) a Scottom Teemsom (That Evening Sun) pracoval aj na scenári pre Halloween Kills. Na príbehu Halloween Ends potom Greenovi s McBrideom pomohli Paul Brad Logan (Manglehorn) a Chris Bernier (The House: A Hulu Halloween Anthology).

Odporúčané
Skvelý film Posledný súboj je hollywoodskym prepadákom, zatiaľ čo slabšie filmy ako Venom 2 a Halloween zabíja zarábajú viac Skvelý film Posledný súboj je hollywoodskym prepadákom, zatiaľ čo slabšie filmy ako Venom 2 a Halloween zabíja zarábajú viac 18. októbra 2021, 16:30

Sága Michaela Myersa a Laurie Strode teda rozhodne má čo povedať, hoci podľa názvu Halloween Ends sa dá predpokladať, že v roku 2021 dôjde k jej koncu. No na ako dlho, to je momentálne vo hviezdach. Do projektov je opäť zapojený aj John Carpenter, tak nám snáď doručí ďalší skvelý soundtrack.

Domov
Zdieľať
Diskusia