Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. júla 2019, 20:21
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Kde si bol, keď Separ a Yzomandias neboli známi? Dnes majú homáre, zlato, diamanty a predražené handry

HUDBA SEPAR YZOMANDIAS
Uložiť Uložené

Počúvaj novinku v podaní členov DMS a Milion Plus.

 

Ak by sme mali v súčasnosti menovať kombináciu československých interpretov rapového žánru, ktorí dokážu zbúrať internet, tak bez váhania povieme Separ a Yzomandias.

Táto dvojica sa teraz opäť spája na úplne novom videosingli s názvom Selfmade, ktorý už tradične hneď dostáva aj sprievodný videoklip. O jeho tvorbu sa v tomto prípade postarala dvojica Jan Strach a Andreas Gold ako kreatívny riaditeľ Milion Plus. Témou je už podľa samotného titulu návrat ku časom, kedy ešte neboli členovia DMS a M+ známi a porovnanie so súčasnosťou.

Obaja hlavní aktéri zaznamenávajú posledné roky stúpajúcu formu a okruh ich fanúšikov sa zväčšuje ohromným tempom. S tým súvisí aj narastajúci úspech, pozornosť a príjmy, čo dávajú pochopiteľne najavo aj vo svojich skladbách. Aj dnešná novinka je o tom, čo chalani doteraz dosiahli. O hudobnú produkciu sa v tomto prípade postaral Abe.

Odporúčané
Bývalé zamestnania slovenských raperov: Čo dala práca čašníka a krupiéra Rytmusovi, čo predával Separ a koľko zarábal Pil C? Bývalé zamestnania slovenských raperov: Čo dala práca čašníka a krupiéra Rytmusovi, čo predával Separ a koľko zarábal Pil C? 30. apríla 2019, 18:11
Domov
Zdieľať
Diskusia