Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. júla 2019, 13:42
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Brazílčan po vylúčení búchal do striedačky, zaútočil na stojan s VAR a potom sa rozplakal. Gabriel Jesús má na konte vtipný hetrik

ŠPORT BRAZÍLIA FUTBAL
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Turnaj Copa América skončil víťazstvom Brazílie.

Svetový futbal včera získal nový druh hetriku. Brazílčan Gabriel Jesús sa vo finále turnaja Copa América zaskvel gólom, asistenciou aj červenou kartou.

Svoje vylúčenie obohatil aj divadelným predstavením po tom, čo mu praskli nervy a počas odchodu z ihriska sa pustil do demolovania viacerých súčastí štadióna. Nielenže najskôr kopol do fľaše s vodou, ale o chvíľku nato poslal úder päsťou do striedačky.

Pomstiť sa chcel aj stojanu so systémom VAR, ktorý dodatočne rozhoduje o sporných momentoch v zápase. Keby nebolo duchaprítomných členov realizačného tímu, tak stojan spadne a poškodí sa.

Gabriel Jesús nakoniec svoju frustráciu z červenej karty za lakeť do protivníka vyriešil plačom v útrobách štadióna. Nemusel ale plakať po záverečnom hvizde, pretože Brazília porazila Peru 3:1 a na domácej pôde zaknihovala víťazstvo v Copa América.






Domov
Zdieľať
Diskusia