Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. júna 2019, 14:18
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Eminem dissuje mladých raperov. Našiel Logic jeho dokonalého dvojníka?

HUDBA EMINEM
Uložiť Uložené

Keďže sa veterán z Detroitu nemohol dostaviť na natáčanie videoklipu, spoločne s Paulom Rosenbergom vymysleli zaujímavú alternatívu a na pozíciu Eminema dosadili populárneho komika.

Logicova skladba s názvom Homicide uzrela svetlo sveta už pred pár týždňami, tesne pred vydaním jeho najnovšieho projektu Confessions of a Dangerous Mind.

U verejnosti sa tešila obrovskému záujmu hneď z dvoch dôvodov. Tým prvým je, samozrejme, prítomnosť Eminema a tým druhým samotná téma tracku. Obaja sa totiž obúvajú do mladých mumble raperov, ktorí žijú promiskuitný život točiaci sa okolo peňazí, žien a drahých handier.

Odporúčané
Vo veku 67 rokov zomrel Eminemov otec Vo veku 67 rokov zomrel Eminemov otec 26. júna 2019, 18:10

Teraz sme sa dočkali aj sprievodného videoklipu, ktorý je však špecifický absenciou veterána z Detroitu. Ten sa nemohol zúčastniť natáčania, a tak sa náhradný scenár točí okolo jeho dvojníka, známeho amerického stand up komika Chrisa D'Elia. Ten zvládol rolu legendárneho rapera viac než dobre a napodobnil aj jeho výzor. 

Eminemovi sa výkon populárneho herca páčil a ocenil ho aj na svojom Instagrame, kde napísal veľavravný popis: „D’elia Doesn’t play me... I PLAY D’ELIA!“

Legendárny raper komika vníma už dlhšiu dobu a pred časom dokonca napísal, že by si s ním chcel skúsiť rapový battle

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

Slim Shady himself called me out?! I accept! Swipe left. @eminem @logic #eminem #logic #slimshady #homicide

Príspevok, ktorý zdieľa Chris D'Elia (@chrisdelia),

 
Domov
Zdieľať
Diskusia