Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. júna 2019, 17:03
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Dokument o Michaelovi Schumacherovi vyjde ešte tento rok, údajne sa v ňom aj objaví. Jeho zdravotný stav je nejasný

ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Všetky vyjadrenia za posledný rok od šéfa Formuly 1, jeho manželky aj hovorkyne rodiny sú skôr všeobecné, už v decembri by sme však mohli Michaela vidieť v jeho dokumentárom filme.

Veľa konkrétnych informácií o zdravotnom stave 50-ročného Schumachera k dispozícii nie je, keď však dáme dokopy všetky dostupné útržky, aspoň malá nádej pre jeho fanúšikov stále existuje. 

Jeho manželka sa v poslednom liste nechala počuť, že Michael je bojovník a nevzdá sa. Ešte v úvode roka pri príležitosti jeho okrúhlych narodenín prezradila, že sa pre zlepšenie jeho zdravotného stavu robí všetko, čo je v ľudských silách. 

Známy je už aj oficiálny dátum, kedy by mal uzrieť svetlo sveta dokumentárny film mapujúci kariéru 7-násobného šampióna F1 a taktiež všetko, čo sa dialo po páde na lyžiach v závere roku 2013, kedy upadol do kómy a ochrnul. Príbeh budú rozprávať rodinní príslušníci aj kolegovia z Formuly 1. 

Dokument o Michaelovi Schumacherovi vyjde ešte tento rok, údajne sa v ňom aj objaví. Jeho zdravotný stav je nejasný
Zdroj: TASR/AP

Podľa Mirror by sa mal dokument dočkať premiéry v nemecky hovoriacich krajinách už 5. decembra tohto roku, neskôr sa dočká celý svet. Zároveň sa od hovorkyne Schumacherovcov Sabine Kehmovej dozvedáme, že všetci najbližší členovia rodiny sú počas natáčania súčinní a projekt má od nich plnú podporu. V dokumente by sme na pár chvíľ mali vidieť aj samotného zotavujúceho sa Michaela.

Ku zdravotnému stavu Michaela sa nedávno vyjadril aj Bernie Ecclestone. Aj keď sa o bývalého jazdca F1 bojí, jeho slová na festivale v Cannes boli plné nádeje. „Momentálne s nami nie je, ale keď sa jeho stav zlepší, odpovie na všetky otázky,“ povedal šéf Formuly 1 po premiére upútavky na očakávaný dokument s názvom Schumacher. 

Už zároveň vieme, že jeho autormi budú nemeckí dokumentaristi Michael Wech a Hanns-Bruno Kammertöns, ktorí už sfilmovali napríklad život legendárneho tenistu Borisa Beckera.

Domov
Zdieľať
Diskusia