Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. júna 2019, 11:56
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Modelka, ktorá obvinila Neymara zo znásilnenia, zverejnila video z hotelovej izby. Vraj chcela zaznamenať agresivitu

ŠPORT NEYMAR ZNÁSILNENIA A SEXUÁLNE ZLOČINY
Uložiť Uložené

Brazílsky hráč odpovedal dlhým videom na Instagrame.

Neymar musel pred takmer týždňom reagovať na obvinenie zo znásilnenia. V tom čase svet nevedel, kto ho zo sexuálneho napadnutia obvinil, pretože nahlasovateľka zostávala anonymná, ale dnes už všetci vedia, že sa volá Najila Trindade. Modelka a matka poskytla rozhovor brazílskej stanici SBT, v ktorom zopakovala, že ju Neymar znásilnil v prvý večer, keď sa spolu stretli na izbe, píše The Sun.

Odporúčané
Neymar odmieta obvinenie zo znásilnenia. Zverejnil celú konverzáciu so ženou, ktorá zašla na políciu Neymar odmieta obvinenie zo znásilnenia. Zverejnil celú konverzáciu so ženou, ktorá zašla na políciu 2. júna 2019, 23:34

Vraj sa futbalista opil a sexuálne ju napadol, lenže ona nevedela, ako by skutok dokázala. Zavolala ho preto druhý raz, pričom izbu natáčala na mobil. V jednej chvíli Neymara udrela so slovami, že to má kvôli tomu, ako ju včera napadol, nechal ju tam ležať a utiekol. Keď sa pokúšala na futbalistu zaútočiť, ten reagoval a hovoril jej, nech sa upokojí. Video už bolo zverejnené na YouTube, ale nie je na ňom vidieť množstvo detailov.

Neymar šiel medzitým v Brazílii vypovedať na políciu, pretože vo videu na Instagrame zverejnil aj intímne fotografie modelky bez jej dovolenia, čím sa začala zaoberať brazílska jednotka proti kybernetickej kriminalite. Okrem toho musí vypovedať priamo v prípade obvinenia zo znásilnenia, ktoré aj naďalej odmieta. Jeho otec podotkol, že zverejnené video len podčiarkuje nevinu Neymara, nie opak, a futbalista sa stal obeťou pokusu o vydieranie.

Domov
Zdieľať
Diskusia