Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. mája 2019, 12:27
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Cardi B pózuje nahá, obúva sa do médií a nepraje si ďalší tlak

HUDBA
Uložiť Uložené

Najoceňovanejšia raperka súčasnosti vydá v roku 2019 nový album a všetko nasvedčuje tomu, že formu má naladenú viac než dobre.

Cardi B je suverénne najaktívnejšou raperkou súčasnosti, za svoj album Invasion of Privacy získala všetky prestížne ocenenia, aké existujú a stále nepoľavuje. Už v januári sa nechala počuť, že v roku 2019 vydá ďalšie sólo, popri tom roztočila množstvo kontroverzie a rozdala zopár hosťovačiek. 

Okrem priznania k trestnému činu sme sa dočkali aj novej tvorby a teraz prichádza sólo novinka s názvom Press, v ktorej Cardi využíva dvojzmysel zameraný na médiá a tlak. Už samotný cover art  jasne reflektuje, čo chcela skladbou povedať, podľa dostupných informácií by sme sa v dohľadnej doby mohli dočkať aj videoklipu.

V každom prípade, raperka z Bronxu opäť potvrdzuje, že dokáže ísť tvrdšie ako veľa jej mužských kolegov. Za spomenutie stoja aj jej referencie:

„Ridin' that dick like I'm Cardi Andretti...“

„...Bitch I'm a freak like Greek (Like Greek)“

Keď hovorí o jazdení na penise, prirovnáva sa k legendárnemu jazdcovi Mariovi Andrettimu. Keď chce reflektovať svoju monštruóznosť, hovorí o sebe ako o NBA hráčovi Antetokounmpovi.

Domov
Zdieľať
Diskusia