Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. marca 2019, 15:18
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Cardi B priznala, že sa v minulosti živila okrádaním mužov, ktorých nadrogovala

HUDBA
Uložiť Uložené

Populárna americká raperka na Instagrame odhalila temnú časť svojej minulosti.

Cardi B je v súčasnosti aj s prihliadnutím na okolnosti okolo tragického turné Nicki Minaj minimálne pre obyvateľov Európy najobľúbenejšou americkou raperkou. Je však miláčikom prakticky celého sveta, dokonca si už odniesla aj cenu Grammy a nebyť Ariany Grande, pravdepodobne si podmaní celý hudobný priemysel. 

Mnohí však veľmi dobre vedia, že zďaleka nepochádza z dobrých pomerov a svoju súčasnú pozíciu si musela vybojovať sama. Ešte pred pár rokmi pracovala najprv ako predavačka v potravinách a svoje prvé tisícky zarobila ako striptérka v nočnom klube. 

Teraz skonštatovala, že prišiel ideálny čas prezradiť aj naozaj temné záležitosti z jej cesty na vrchol, na ktoré nie je v žiadnom prípade hrdá, no už ich s odstupom pár rokov považuje za premlčané. 

Cardi B priznala, že v minulosti sa živila okrádaním mužov, ktorých nadrogovala
Cardi B priznala, že v minulosti sa živila okrádaním mužov, ktorých nadrogovala Zdroj: instagram.com/iamcardib

Tajomstvo, resp. skôr asi trestný čin odhalila podľa očakávaní na svojom Instagrame, počas živého prenosu. Začala tým, že sa vždy považovala za „street bitch“, čo snáď prekladať nemusíme. Nikdy nechcela byť nasilu paničkou a na svoje korene v žiadnom prípade nezabúda, práve naopak.

Po pár minútach mierneho opúšťania sa Cardi B priznáva, že jednou z jej praktík na zarábanie peňazí bolo flirtovanie a zvádzanie mužov, ktorých zavolala na najbližší hotel, nadrogovala a okradla.

Podľa očakávaní sa množstvo fanúšikov začalo búriť a konštatovať, že keby niečo podobné takto verejne prezradí muž, určite by musel veľa vysvetľovať aj polícii. Ak by sa čokoľvek dokázalo, pravdepodobne by mohla mať problémy so zákonom, podľa všetkého jej však nič nehrozí a ty aspoň vieš, že si máš dávať v nočnom klube väčší pozor. 

Domov
Zdieľať
Diskusia