Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. apríla 2019, 10:34
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Hasanov album rozbil rebríčky a uchádza sa o titul rapového projektu roka. Sleduj nový vizuál

HUDBA
Uložiť Uložené

Zatiaľ najlepší rapový projekt roka 2019 v Česku a na Slovensku nahral Hasan z Milion Plus.

 

Hasanov druhý sólový album uzrel svetlo sveta podľa plánu 25. apríla a okamžite sa dostal na prvé priečky streamovacích služieb. Projekt obsahuje dvanásť skladieb a je harmonickou a atmosférickou záležitosťou, ktorá je v prípade tohto člena Milion Plus osobnejšia ako kedykoľvek pred tým. 

Pochvalu si zaslúži aj Konex, ktorý sa podieľal na časti hudobných produkcií a opäť samotný Hasan, keďže sám k tvorbe hudieb prispel. Aj beaty dávajú celému albumu úplne iný nádych ako v prípade ostatných projektov M+, a tak oceňujeme aj skutočnosť, že sa dokázal Hasan od zvyšku kolegov bez problémov odlíšiť. Samozrejme, pochvalu si zaslúži aj D. Kop, ktorý dokázal vdýchnuť do albumu temný a zároveň kvalitný zvuk. 

A keď sme ho v minulých článkoch nazvali českým Frankom Oceanom, tak môžeme s čistým svedomím konštatovať, že si tento kompliment naozaj zaslúži. 

Teraz sa fanúšikovia dočkali ďalšieho vizuálu od Viet Vana, konkrétne ku tracku Letim Nahoru. V dohľadnej dobe ešte očakávame aj ďalšie klipy, zatiaľ sa však necháme prekvapiť. 

Zároveň ťa ešte pozývame 10. mája do pražského SaSaZu, kde sa bude konať krst albumu KML, na ktorý sa bude ešte veľmi dlho spomínať. Vystúpia kompletne všetci členovia labelu vrátane Hasana a dá sa teda povedať, že nás všetkých čaká naozaj náročná noc. Zopár posledných lístkov si ešte stále môžeš zakúpiť v predpredaji na oficiálnej stránke Milion Plus

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Milion+ Ent. (@milionplus),

Domov
Zdieľať
Diskusia