Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci s Chio.
29. marca 2019, 13:39
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Naked Bananas a Šajmo testovali slano-sladké donuty. Nový snack im odpálil dekel

GASTRO CHRUMKY NAKED BANANAS
Uložiť Uložené

Nový snack si chalani dobre podali.

Minule sme testovali plameňomet Elona Muska, tentokrát prišlo na rad gastro. V ňom sa však Šajmo tak dobre neorientuje, preto sme mu na pomoc zavolali Tomáša a Miloša z Naked Bananas.

Chlapci pred seba dostali novinku Chio Donuts, teda kukuričný snack s arašidmi a karamelom, ktorý dáva tradičným chrumkám úplne nový rozmer. Šajmo s Naked Bananas otestovali všetko od chute cez tvar až po rozpustnosť a náležité kategórie aj bodovo ohodnotili.

Rozhodne však nejde o nudnú a nekreatívnu gastro recenziu, preto ti garantujeme, že sa na testovačke dobre zasmeješ a podľa chalanov si na Chio Donuts aj dobre pochutíš. Navyše, ako Tomáš s radosťou zistil, obal je snackmi naplnený omnoho viac než ostatné sladkosti či slanosti, ak ti teda Chio Donuts poriadne zachutia, určite ich budeš mať dostatok.

Šajmo si s chalanmi na snacku pekne pomaškrtili a my sa nevieme dočkať, kedy Naked Bananas znovu privítame. A ty zatiaľ bež na Instagram Chio Donuts, kde ti spravia ešte väčšie chute než my vo videu.

Domov
Zdieľať
Diskusia