Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. marca 2019, 14:14
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Will Smith sa v úžasnom traileri pre Aladina konečne ukazuje ako skvelý Džin. Dočkáme sa výborného a vtipného filmu?

Will Smith sa v úžasnom traileri pre Aladina konečne ukazuje ako skvelý Džin. Dočkáme sa výborného a vtipného filmu?
Zdroj: Disney
FILMY A SERIÁLY ALADDIN LIVE ACTION
Uložiť Uložené

Aladin od Guya Ritchieho vyzerá úžasne.

Disney po menšom fiasku s odhalením modrého Genieho (Džina) v podaní Willa Smitha hasilo oheň debutovým teaserom na Frozen 2. Guy Ritchie a spol. si však povedali, že jednoducho neukázali Smithovu postavu v najlepšom svetle a zrejme ani s dokončenými efektami. V každom prípade, jednoducho nepôsobil dobre. To sa však mení dnešným a musíme podotknúť, že skvelým trailerom.

Ritchieho máme v redakcii veľmi radi a Disney si bolo zrejme vedomé, že jeho Kráľ Artuš je len kritikmi nepochopená pecka, ktorá nikdy nemala prepadnúť. Svoje čaro prenesie aj do Aladina a ako ukazuje najnovší trailer, nevyhneme sa ani muzikálovým číslam (vôbec nevyzerajú zle).

O hudbu sa postarali Benj Pasek a Justin Paul (La La Land) spoločne Alanom Menkenom, ktorý ju vytvoril pre animovaný originál z roku 1992. Navyše, chémia medzi postavami funguje na výbornú a ja osobne chcem rovno vidieť aj oznámenie, že bude dvojka.

Smith si rolu evidentne užíva a predstavuje sa v oveľa lepšom svetle než naposledy. Viac priestoru dostáva aj Jazmína (Naomi Scott), samotný Aladin (Mena Massoud) a vidíme aj viac od Jafara. Neviem ako vy, ale v mojich očiach začínajú všetky tie postavy vyzerať čoraz lepšie. A ani to nevyzerá tak, že nás od premiéry delí už len niečo vyše dvoch mesiacov. 

Pripomeňme si, že v príbehu Aladina hlavný hrdina lampu využije na to, aby sa dostal k princeznej Jasmine. Po jej srdci ale túži aj zradný čarodejník menom Jafar, ktorého si v snímke zahrá Marwan Kenzari. Okrem vyššie vypísaných mien vo filme uvidíš hercov, ako Billy Magnussen, Nasim Pedrad, Numan Acar, Navid Negahban a ďalších. Slovenská i česká premiéra je aktuálne plánovaná na 23. mája (květen) 2019.

 
Domov
Zdieľať
Diskusia