Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. marca 2019, 15:32
Čas čítania 1:15
Adam Novosad

Elona Muska niekto vložil do svalnatého tela The Rocka. Dwayne Johnson okamžite vtipne zareagoval

ZAUJÍMAVOSTI ELON MUSK THE ROCK
Uložiť Uložené

Herec a vizionár si na Twitteri vymenili zopár milých slov.

Na sociálnych sieťach sa v uplynulých dňoch šírila vtipná fotomontáž, z ktorej sa na teba usmieval Elon Musk. Keby si sa však nepozrel na tvár človeka z fotky, zrejme by si mal pocit, že sa dívaš na kompiláciu momentiek vymakanej postavy Dwaynea Johnsona.

The Rock sa udržiava v najlepšej forme nielen kvôli svojim filmovým povinnostiam, ale aj z osobných dôvodov, veď kedysi pôsobil ako wrestler a zdravý životný štýl spoločne so svalnatou postavou sa s ním ťahá dlhé roky.

Vo fotomontáži však niekto použil tvár Elona Muska a vložil ju do tela The Rocka. Aj keď Musk nie je najštíhlejší človek na svete a očividne občas zájde do posilňovne, pretože sa môže pochváliť nejakou svalovou hmotou, na Johnsona sa samozrejme nechytá. Keď si samotný Musk všimol svoju novú podobizeň, zdieľal ju na Twitteri s odkazom, že je to pravda a trochu posilňuje.


Netrvalo dlho a fotka sa dostala priamo k The Rockovi. Ten Muskovi odkázal, že je poriadne zviera a ešte aj veľký fešák, na čo miliardár zareagoval, že sa bude červenať. Dwayne ho napokon pozval na steak a tequilu. Zatiaľ nevieme, kedy sa obaja stretnú, ale z takejto spolupráce by mohol vzniknúť zaujímavý projekt. 




Domov
Zdieľať
Diskusia