Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. marca 2019, 22:57
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Manchester United po senzačnom závere vyradil PSG z Ligy majstrov

ŠPORT LIGA MAJSTROV MANCHESTER UNITED PSG
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Anglický klub spasil gól v nadstavenom čase.

Včera sa z Ligy majstrov porúčal španielsky Real Madrid, dnes ho nasledovalo aj francúzske PSG. Aj keď si z prvého zápasu proti Manchestru United prinieslo sľubný výsledok 0:2, na domácej pôde zaváhalo hneď v druhej minúte.

Obranu Parížanov potrestal Romelu Lukaku, ktorý sa v zápase predstavil v dobrej forme, čo potvrdil o polhodinu neskôr. Medzitým však Paríž odpovedal gólom Bernata a fanúšikovia Manchestru United mali pocit, že sa postup opäť vzdialil na kilometre.

Manchester United po senzačnom závere vyradil PSG z Ligy majstrov
Zdroj: TASR/AP

V tej chvíli postupovalo PSG s jasným skóre 3:1, a tak Manchestru nezostávalo nič, len využiť zostatok času na to, aby hráči zabrali a strelili dva góly. Nádej svitla v spomínanej 30. minúte, keď Romelu Lukaku znovu vyťažil zo svojej šance čo najviac a opäť poslal United do čela. Stav zápasu 1:2 vydržal až do nadstaveného času.

Kontroverzná penalta, o ktorej rozhodoval aj VAR a fanúšikovia sa hneď rozdelili na dva tábory, napokon priniesla v 94. minúte Manchestru United šancu rozhodnúť celý dvojzápas.

Na penaltu si trúfol Marcus Rashford, rozbehol sa a loptu poslal do siete, na čo Buffon nevedel zareagovať. Hráči United si tak postup do štvrťfinále zabezpečili po bláznivom závere a v najbližších hodinách môžeš očakávať, že sa o ňom bude ešte dlho diskutovať.

 

Lukaku 0:1

Bernat 1:1

Lukaku 1:2

Rashford 1:3

Domov
Zdieľať
Diskusia