Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
19. januára 2019, 13:46
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Deadpool si opäť uťahuje z Wolverina. Aktuálne k tomu využil 10 year challenge

Deadpool si opäť uťahuje z Wolverina. Aktuálne k tomu využil 10 year challenge
Zdroj: 20th Century Fox
FILMY A SERIÁLY RYAN REYNOLDS
Uložiť Uložené

Humorná rivalita medzi Ryanom Reynoldsom a Hughom Jackmanom je na nezaplatenie.

Predstaviteľ Deadpoola Ryan Reynolds nás prostredníctvom svojich filmov a sociálnych sietí pobavil už nespočetnekrát. Zábavný herec si uťahuje zo všetkého a všetkých, no najčastejším terčom jeho humoru sa stáva Reynoldsova manželka, dcéra a kolega Hugh Jackman.

Internetom v súčasnosti koluje takzvaná 10 year challenge, v rámci ktorej ľudia zverejňujú svoje fotografie porovnávajúce 10-ročný rozdiel. Včera sme ťa informovali, že sa k tejto výzve pripojil taktiež Marvel.

10 year challenge sa ale chopila aj oficiálna twitterová stránka filmov s Deadpoolom. Tá nedávno zverejnila príspevok, kde označila profil Hugha Jackmana, pričom poukázala na jeho slávne začiatky a následne na úmrtie ním stvárňovanej postavy Wolverina. Odpočívaj v pokoji, Logan.

Či za týmto trollovaním herca stojí opäť Ryan Reynolds nevieme, ale príspevok sa rozhodne zhoduje s jeho náturou. Viac-menej ale možno povedať, že za daný tweet zodpovedá samotný Deadpool.

Odporúčané
Najväčšie hollywoodske priateľstvá: The Rock si vraj nevie poriadne vyprať spodnú bielizeň a Matt Damon žil v špine medzi červíkmi Najväčšie hollywoodske priateľstvá: The Rock si vraj nevie poriadne vyprať spodnú bielizeň a Matt Damon žil v špine medzi červíkmi 23. júna 2023, 14:30

Ten samozrejme ale nezabudol ani na Stefana Kapicica alias Colossusa a v najbližších desiatich rokoch (2019-2029) mu predpovedal veľmi „žiarivú“ budúcnosť.

Kapicica jeho verzia 10 year challenge pobavila a dodal, že Deadpool znova bojuje nečestným spôsobom. Hugh Jackman zatiaľ na Deadpoolov žartík nereagoval.

Domov
Zdieľať
Diskusia