Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. septembra 2012 o 20:11
Čas čítania 0:00
Peter Hlavička

Rapujúci hologram Steva Jobsa predstavuje nový iPhone 5

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Každý si už určite stihol všimnúť, že s ohlásením nového iPhonu 5 sa na nás zo všetkých kútov sveta valia rôzne správy o tomto dlho očakávanom smartphone.

Každý si už určite stihol všimnúť, že s ohlásením nového iPhonu 5 sa na nás zo všetkých kútov sveta valia rôzne správy o tomto dlho očakávanom smartphone. Zopár jedincov už určite chystá predaj svojej obličky alebo panenstva, len aby si ho mohli dovoliť, no niektorí ľudia ako napríklad Aaron Simpson sa na túto udalosť pozerajú s nadhľadom, a tak sa k nám dostáva animované video o zmŕtvychvstaní Steva Jobsa v podobe hologramu pri príležitosti predstavenia nového iFhonu 5.

Celá story je okorenená tým, že sa zo Steva stal rapper, ktorý sa vrátil z onoho sveta, aby usmernil terajšieho CEO Applu, Tima Cooka. Okrem hlavných aktérov môžeme vo videu vidieť aj taktiež hologramového Tupaca, dvojníka Ricka Rossa alebo robota R2-D2. Chytľavú melódiu, ktorá sa ti určite vryje na dlhšiu dobu do pamäte má na svedomí Markaholic a so scenárom pomáhal Andy Ochiltree.

Domov
Zdieľať
Diskusia