Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. januára 2019, 12:28
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Znelky z milovaných rozprávok, ktoré ťa vrátia späť do detských čias. Pamätáš si na všetky?

Znelky z milovaných rozprávok, ktoré ťa vrátia späť do detských čias. Pamätáš si na všetky?
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://jeunesse.tv5monde.com/tes-heros/il-etait-une-fois-la-vie" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">tv5monde.com</a>
ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Aj ty si sedel pred televízorom každú sobotu a nedeľu od siedmej, aby si nezmeškal svoju obľúbenú rozprávku?

Občas ti prinesieme článok, ktorý ťa svojim nostalgickým nádychom vráti do čias, kedy si bol ešte dieťa a tešil si sa aj z tých najmenších maličkostí. Tentokrát sme si pripravili výber najznámejších zneliek z rozprávok, ktoré nás zabávali počas víkendových rán. Spomínaš si na všetky?

Gumkáči

Partia medvedíkov, ktoré po skonzumovaní tajomného nápoja gumidžúsu mali nadprirodzené schopnosti. Ich úhlavným nepriateľom bol vojvoda Igthorn, ktorý sa snažil získať čarovný elixír a spolu so zlovestnými obrami ovládnuť kráľovstvo.

Pokémon

Kto nechcel byť najlepším trénerom pokémonov všetkých čias? Príbeh Asha a jeho cestu za odznakmi sme sledovali so zatajeným dychom. Tento animovaný seriál až tak často nehrával na slovenských staniciach, skôr sme ho mohli sledovať v ranných hodinách na zahraničných kanáloch.

Domov
Zdieľať
Diskusia