Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. decembra 2018, 12:00
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Nemaže ti to, tvoja mamka nevie používať fotoaparát na telefóne a tatko horšie vidí? Máme riešenie!

REFRESHER
Uložiť Uložené

V spolupráci s Freshlabels sme si pre teba pripravili video, ktoré ťa inšpiruje pri poslednej vlne nákupov vianočných darčekov.

Ak ešte stále nemáš nakúpené vianočné darčeky, tak nemusíš stresovať, keďže určite patríš do skupiny ľudí, ktorá sa vie vynájsť v každej situácii. A ak náhodou nie, máme pre teba zopár dobrých rád, ako najbližších obdarovať tak, aby si naplnil očakávania a zároveň nemusel siahnuť veľmi hlboko do peňaženky. 

V spolupráci s Freshlabels sme si pre teba pripravili krátke video, v rámci ktorého sme sa s moderátormi Martinom a Kateř vybrali priamo na predajňu. Obaja vybrali veľa dobrých, praktických a zároveň univerzálnych darčekov pre každého člena rodiny, takže si na svoje príde naozaj každý. 

Ak sa chceš vyhnúť nakupovaniu oblečenia, vo Freshlabels máš možnosť vybrať si z kvalitnej drogérie, množstva doplnkov a záchranných balíčkov na všetko rôzne situácie. Zároveň sme navštívili aj vedľajšiu predajňu s batohmi, kde nájdeš široký výber najprestížnejších a ikonických značiek. 

Domov
Zdieľať
Diskusia