Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. decembra 2018, 12:09
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Anthony Joshua chce bojovať s Wilderom. Zarezervoval už aj štadión

ŠPORT ANTHONY JOSHUA BOX
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Britský boxer túži po opasku WBC , ktorého držiteľom je Wilder.

Situácia vo svetovom boxe je momentálne zamotaná. Po súboji Deontaya Wildera a Tysona Furyho zo začiatku decembra sa obaja boxeri pravdepodobne rozhodli, že sa proti sebe postavia opäť, pretože zápas skončil remízou. Na druhej strane však stojí britský šampión Anthony Joshua, ktorý by sa chcel v apríli pobiť práve s Deontayom Wilderom.

Svoje plány prezradil v televíznej šou ESPN First Take, keď vyhlásil, že na 13. apríla 2019 už zarezervoval svetoznámy štadión Wembley, kde sa plánuje pobiť. Joshua tvrdí, že nemôže nijak ovplyvňovať to, čo Wilder a Fury urobia a povedia, ale môže suverénne vyhlásiť, že on Wildera vyzýva na súboj a čaká už len na jeho odpoveď.

O súboj s Furym vraj nemá záujem, aj keď ho Gypsy King nedávno nazval strachopudom, pretože Fury nie je držiteľom žiadneho titulu svetového šampióna.


Joshua už má na konte opasky IBO, IBF, WBA a WBO, ale Wilder mu stojí v ceste za tým posledným opaskom z WBC. Britský boxer dokonca odkázal Furymu, že ak sa mu 13. apríla podarí poraziť Wildera a skompletizuje svoju zbierku opaskov, potom si to pokojne rozdá aj s Furym.

Odporúčané
Michal robí zájazdy s luxusnými autami: Najrýchlejšie som šiel 347 km/h. V Chorvátsku nás naháňal policajný vrtuľník (Rozhovor) Michal robí zájazdy s luxusnými autami: Najrýchlejšie som šiel 347 km/h. V Chorvátsku nás naháňal policajný vrtuľník (Rozhovor) 4. apríla 2024, 16:30

Anthony porozprával divákom aj o tom, ako momentálne šéfuje svetovému boxu, pričom sa pred kamerami ani nemusí pretŕčať so zlatými reťazami a odvážnymi vyhláseniami o tom, koľko ľudí si zaplatilo za jeho súboje. Svoj biznis vraj rieši výlučne v ringu a Wilder je cieľ, ktorý má v tejto ch víli na muške.

Už len čas ukáže, či Wilder a Fury najskôr absolvujú odvetný zápas, alebo sa Deontay rozhodne radšej postaviť Joshuovi. Aj z Američanovej strany je však pochopiteľné, že by najskôr chcel uzavrieť kapitolu Fury a až potom sa vrhnúť na Joshuu.

Domov
Zdieľať
Diskusia