Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. novembra 2018, 13:39
Čas čítania 0:00
Daniel Michalík

Pokračovanie Venoma zrejme uvidíme v roku 2020. Ešte pred ním by mal však doraziť Jared Leto a jeho Morbius

FILMY A SERIÁLY VENOM 2
Uložiť Uložené

Sony ohlásilo dva dátumy premiér a my sa domnievame, že pôjde o sequel Venoma a sólovku Morbiusa.

Venom je aj napriek sklamaniu zo strany kritikov pre štúdio Sony obrovským finančným úspechom. Hoci sme to spočiatku naozaj nečakali, snímka vďaka čínskemu publiku aktuálne ohrozuje 800-miliónovú hranicu a všetkým z nás bolo po pár týždňoch viac než jasné, že Sony dá zelenú aj dvojke.

Štúdio v posledných dňoch ohlásilo dva dátumy premiér pre doposiaľ neohlásené filmy, a to konkrétne 9. júl (červenec) 2020 a 1. október (říjen). 2020. Prvý dátum s veľkou pravdepodobnosťou obsadí projekt Morbius v hlavnej úlohe s Jaredom Letom.

Morbius je spin-offom pre samotného Venoma, ale aj Spider-Mana. Zároveň je jeho titulná postava ďalším zloduchom, takže je viac než možné, že Leto naláka divákov do kina podobne ako Hardy. Herec len nedávno potvrdil štart natáčania zdieľaním videa, v ktorom sa zbavuje svojej brady. Viac nájdeš tu.

Druhý dátum by mal byť podľa informácií vyhradený pre akýsi sequel. Vzhľadom na úspech Venoma je viac než pravdepodobné, že sa dočkáme pokračovania. Zatiaľ čo vyššie spomenutého Morbiusa zrežíruje Daniel Espinosa (Life), o potenciálnej druhej kapitole Venoma zatiaľ nevieme, či sa o ňu opäť postará Ruben Fleischer.

Odporúčané
Skvelý film Posledný súboj je hollywoodskym prepadákom, zatiaľ čo slabšie filmy ako Venom 2 a Halloween zabíja zarábajú viac Skvelý film Posledný súboj je hollywoodskym prepadákom, zatiaľ čo slabšie filmy ako Venom 2 a Halloween zabíja zarábajú viac 18. októbra 2021, 16:30

Máme ale prehľad, akým smerom by sa mohol príbeh uberať, prípadne aké postavy by sa mohli prepísať do filmovej podoby. Lahôdkou môže byť takmer istý súboj Venoma a Carnagea. Ak sa ale chceš dozvedieť viac, klikni na náš starší článok so všetkými potrebnými faktami.

Domov
Zdieľať
Diskusia