Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. novembra 2018, 16:56
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Tekashi 6ix9ine skončil vo väzení za vydieranie a manipuláciu so strelnými zbraňami

HUDBA 6IX9INE VÄZENIE
Uložiť Uložené

Dúhový raper pravdepodobne po všetkých týchto obvineniach strávi istý čas za mrežami.

Tekashi 6ix9ine sa už nejaký čas pohybuje po veľmi tenkom ľade po tom, čo dostal 4-ročnú podmienku za sex s maloletou. Aj napriek tomu, že mal pôvodne v pláne upokojiť sa, majú možnosť fanúšikovia sledovať skôr presný opak. Len pár hodín po tom, ako odišiel zo súdu, bol účastníkom ozbrojeného útoku a strieľalo sa aj nedávno počas natáčania videoklipu s Kanyem. 

Dnes zahraničný portál TMZ informuje, že dúhový raper bol zatknutý agentami ATF v New Yorku spolu so svojím ex-manažérom a dvoma ďalšími ľuďmi. Podľa dostupných zdrojov je dôvodom vydieranie a pravdepodobne manipulácia so strelnými zbraňami. Zatiaľ sa vie len to, že 6ix9ine je aktuálne zavretý vo federálnom väzení a cesta von bude pre neho náročnejšia ako kedykoľvek predtým.

Tekashi bol zapletený s gangmi a má na konte nespočetne veľa rozbehnutých konfliktov, takže to budú mať vyšetrovatelia veľmi zaujímavé. Už v piatok má zároveň uzrieť svetlo sveta jeho druhý albumový projekt, ktorý by vďaka týmto informáciám mohol zaznamenať ešte väčší úspech. 

V prípade ďalších zistení budeme určite prinášať ďalšie aktuality z tohto prípadu. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa NOVEMBER 23RD (@6ix9ine),

Domov
Zdieľať
Diskusia