Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. októbra 2018, 10:40
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

6ix9ine spoznal svoj trest za sex s maloletou

HUDBA 6IX9INE
Uložiť Uložené

Kontroverzný raper sa už síce nemusí báť väzenia, no najbližšie štyri roky si určite dá na svoje správanie pozor.

Tekashi 6ix9ine si pred pár týždňami pravdepodobne konečne uvedomil, do akej vážnej situácie sa dostal a pomaly začal uhladzovať všetky škody, ktoré v snahe zaujať urobil. Jeho najväčší prešľap bol sex s maloletým dievčaťom v čase, keď ešte nebol slávny, za čo mu dokonca hrozilo väzenie. 

Jeho najdôležitejší súd prebehol včera, kde sa malo o treste rozhodnúť. Už pokornému Tekashimu bola nakoniec udelená len 4-ročná podmienka a 1000 hodín verejnoprospešných prác. Zároveň si musí dávať pozor na akýkoľvek kontakt a spájanie sa s gangami, čo môže byť pre neho náročné, keďže jeho referencie často smerujú k the Bloods.

Kontroverzný raper súdu poďakoval a prehlásil, že odteraz nie je 6ix9ine, ale Daniel, čo je jeho civilné meno. Poďakoval za seba a milióny svojich fanúšikov a zo súdu utekal na tretie narodeniny svojej dcéry. My budeme zvedaví, aký vplyv bude mať tento moment na jeho kariéru a aký postoj zaujme. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

GOD THANK YOU FOR ALLOWING ME TO BE FREE TO CELEBRATE MY DAUGHTERS 3rd BIRTHDAY ‼

Príspevok, ktorý zdieľa STOOPID OUT NOW ‼ (@6ix9ine),

Domov
Zdieľať
Diskusia