Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. novembra 2018, 21:28
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Matys je v novom filmovom videoklipe blízko smrti

HUDBA
Uložiť Uložené

Debutový album slovenského člena Ty Nikdy sa právom teší veľkému úspechu a my sme sa dnes dočkali nového videoklipu.

 

Matysova cesta k aktívnej tvorbe a všeobecnej spokojnosti nebola jednoduchá, no zároveň dostal možnosť vyskúšať si viacero podôb rapu predtým, ako sa hudobne usídlil. Domov našiel v českom vydavateľstve Ty Nikdy, pod ktorým už stihol vydať zopár sólových aj spoločných projektov vrátane oficiálneho debutového sóla Martin

Priestor na albume využil stopercentne a predviedol, čo vlastne dokáže a prečo by sme ho mali mať ako interpreta radi. Živé nástroje, osobné texty a vo všeobecnosti veľmi poctivý rap s kvalitným zvukom sú jeho devízami a ukázal ich aj v tomto prípade. 

Dnes sa fanúšikovia dočkali nového videoklipu, konkrétne ku druhej najstreamovanejšej skladbe s názvom Tlak. Na rozdiel od väčšiny vizuálov si na tomto dal autor aj režisér záležať o niečo viac. Výsledkom je skoro filmová záležitosť od Luboša Rezlera a jeho tímu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia