Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. novembra 2018, 8:39
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

6ix9ine znova útočí. Do postele si zobral priateľku svojho nepriateľa

HUDBA 6IX9INE
Uložiť Uložené

Tekashi už zabudol, že väzeniu aj smrti už neraz unikol veľmi tesne a svoje šťastie pokúša opäť.

Len pred pár dňami 6ix9ine veľmi tesne unikol väzeniu a v ten deň sa ešte zúčastnil prestrelky, počas ktorej bol zranený jeden z jeho bodyguardov. Následne na svojom Instagrame zverejnil videá, kde ďakoval Bohu za pomoc.

Pokora mu však podľa očakávaní dlho nevydržala, no aspoň splnil sľub a chystá nový hit. Medzi fanúšikov by sa mal dostať už čoskoro, malo by ísť o jedenástu skladbu v poradí, ktorú dúhový raper dokáže dostať do prestížneho rebríčka Billboard. 

Ukážka novej skladby, ktorá by sa mala medzi fanúšikov dostať v najbližších týždňoch

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

I CANT STOP MAKING HITS 11 FOR 11 HIT ON THE BILLBOARD ‼‼‼ PROD @murdabeatz

Príspevok, ktorý zdieľa STOOPID OUT NOW ‼ (@6ix9ine),

Okrem novej hudby sa úspešne venuje beefovaniu a tentokrát si spomenul, že nemá rád Trippie Redda. S nim síce v minulosti nahral úspešný banger Poles1469, no hneď po tom sa dvojica mladých raperov rozhádala, keď sa Trippie dozvedel o Tekashiho pomere s mladistvou.

Odporúčané
Tekashimu sa pripomína bývalý manažér Shotti. Raper ho dostal za mreže na 15 rokov svedectvom, aby sa sám vyhol trestu Tekashimu sa pripomína bývalý manažér Shotti. Raper ho dostal za mreže na 15 rokov svedectvom, aby sa sám vyhol trestu 3. septembra 2021, 9:30

Trippie spravil to, čo si dovolí máloktorý raper a nechal fanúšikov počas svojho vystúpenia, aby kričali „fu*k 69”, na čo dúhový Daniel zareagoval veľmi svojským spôsobom. Na sociálnu sieť zavesil video, kde si najprv sám pozerá záznam z tohto koncertu a následne sa na zábere objaví aj expriateľka Trippie Redda. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

IT IS FUCK 69 LITERALLY @ayleks LOVE SCARS

Príspevok, ktorý zdieľa STOOPID OUT NOW ‼ (@6ix9ine),

Ešte pred tým však Trippie spravil chybný krok, keď pridal video s popisom „mood”, z ktorého však odstránil zvuk. Tekashimu sa však podľa všetkého podarilo získať originál, a tak všetko nasvedčuje tomu, že jeho nepriateľ nemal na výber, keďže v ňom dostáva shout out práve kontroverzný Gummo raper.

Nie je však  vylúčené, že zvuk pochádza z úplne iného záznamu, no stopercentnú pravdu zatiaľ nevieme. Podľa výrazu tváre by sme však toho mohli usúdiť relatívne dosť. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

Why they do this to him you got to prepared for moments like this you look like u bout to cry ‍♂‍♂ Damn he felt that ‍♂

Príspevok, ktorý zdieľa STOOPID OUT NOW ‼ (@6ix9ine),

Domov
Zdieľať
Diskusia