Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. októbra 2018, 15:59
Čas čítania 0:00
Marek R.

Leonardo DiCaprio bol v mladosti grázel a v uliciach Hollywoodu skúšal toľko žien, koľko sa len dalo. S uličníkmi sa kamaráti dodnes

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Členovia Pussy Posse si mysleli, že im celý svet leží pri nohách a môžu mať všetko, na čo len pomyslia. Ich spoločné zážitky to len dokazujú.

Leonardo DiCaprio patrí medzi najlepších a najobľúbenejších hercov súčasnosti a predstavil sa v mnohých výborných filmoch, kde zažiaril svojimi hviezdnymi výkonmi. Aj napriek tomu ho však Akadémia dlhé roky ignorovala a cena pre najlepšieho mužského herca v hlavnej úlohe neprichádzala

Prišiel však rok 2016 a konečne sa dočkal. Za svoj výkon vo filme The Revenant si odniesol zlatú sošku a veľkolepá oslava sa mohla začať.

Po jeho boku vtedy nechýbali herci a kamaráti Lukas Haas, Tobey Maguire či Vincent Laresca. Podľa očitého svedka, ktorý sa ocitol na rovnakej párty ako spomínaní páni, sa správali ako zvieratá, ktoré neustále skandovali Wolf pack, wolf pack, wolf pack!.

Títo kamaráti však majú za sebou aj oveľa väčšie zážitky. Počas 90. rokov sa partička mladých hercov stretávala na kastingoch. Boli medzi nimi mená, ako DiCaprio, Tobey Maguire, Lukas Haas či Kevin Connolly, no nijakú nevraživosť by ste medzi nimi nenašli. Práve naopak. 

Stala sa z nich výborná partia, ktorá spolu začala tráviť čoraz viac času, hlavne teda toho nočného. Boli to mladí herci, niektorí z nich už mali za sebou zaujímavé úlohy, čakala ich budúcnosť, vyzerali dobre a jednoducho si mysleli, že svet im leží pri nohách. 

Tobey Maguire and Leonardo DiCaprio bowling, 1989

Neustále sa snažili byť na očiach verejnosti, tajne a nenápadne sa dostávali na Victoria’s Secret podujatia v New Yorku a nemohli chýbať taktiež výlety do mesta hazardu. V ich repertoári nechýbali ani také absurdné kúsky, ako napríklad používanie smradľavých bômb na verejnosti. A potom tu bolo ešte neustále flirtovanie s dievčatami.

Členovia tohto "gangu" boli čoraz slávnejší (vďaka Titanicu z roku 1997 bol mladý DiCaprio zrazu jednou z najväčších hviezd Hollywoodu), stále viac si ich začala všímať aj verejnosť, a vďaka tomu im prischla prezývka, pod ktorou ich poznáme aj dnes - Pussy Posse.

O ich zážitkoch hovorí článok s názvom Leo, Prince of the City od Nancy Jo Sales z roku 1998, ktorý sa stal obrovským hitom. Práve jeho autorka prišla s označením Pussy Posse. Ako hovorí jeden z členov Kevin Connoly, týmto názvom sa predtým vôbec nenazývali, no po vydaní článku im to jednoducho prischlo a používal sa dlhé roky.

Skupinka sa začala formovať v čase, keď mal DiCaprio len 12 rokov. Práve vtedy sa spolu s Tobeym Maguirom stávajú najlepšími kamarátmi, keď sa zoznámili na kastingoch. Leo uvidel Tobeyho na kastingu v Los Angeles, vyskočil z auta a začal na neho kričať. 

Maguire ho spoznal, keďže mladý herec už mal za sebou niekoľko rol, a tak sa začalo ich priateľstvo.  Okrem iného ich spájalo aj to, že obaja vyrastali v Los Angeles a že o obidvoch sa starala slobodná mama. 

Embed from Getty Images

Dvojica však nezostala osamote, ale začala sa rozrastať. Či už teda o vyššie spomínané herecké mená, ako Connolly, Haas, Jay R. Ferguson, ale aj o ľudí z iných odvetví. Spomenúť môžeme režiséra Harmonyho Korina, kúzelníka Davida Blaina či rapera Q-Tipa.

Hoci Pussy Posse nemali oficiálne svoju hlavnú postavu, každému bolo jasné, že tou najväčšou hviezdou je práve DiCaprio. Svojich hereckých konkurentov premenil na výborných kamarátov, medzi ktorými nepanovala nevraživosť, aj keď si navzájom "ukradli" úlohy vo filmoch.

Napríklad práve Leonardo si zahral vo filmoch This Boy’s Life a What’s Eating Gilbert Grape namiesto Lukasa Haasa, ktorý sa taktiež zúčastnil kastingu. DiCapriova sláva stále rástla, zatiaľ čo jeho kamarátom a hereckým kolegom sa až tak nedarilo.

Neskôr si zahral po boku takých velikánov, ako Meryl Streep či Robert de Niro, no a potom prišiel rok 1997 a Titanic, v tom čase najzárobkovejší film histórie. Ten spravil z DiCapria jednu z najväčších hviezd Hollywoodu a ženami najviac zbožňovaného zajačika. 

Niektorým členom sa herecká kariéra postupne rozpadala a ich najväčším úspechom bolo, že sa stále stretávali s DiCapriom. Čo však vôbec nebolo zlé. Pussy Posse tak stále držali spolu a bavili sa životom.

Tobey Maguire and Leonardo DiCaprio Are Reliving Their Pussy Posse Glory Days.. now and then

Leo sa totiž o svojich dobrých kamarátov pekne staral, boli s ním napríklad aj v Austrálii, kde nakrúcal film Rómeo a Júlia, mali nespočetné množstvo žien a neustále sa zabávali.

Jednoducho si mysleli, že im celý svet leží pri nohách a môžu mať všetko, na čo len pomyslia. Napríklad aj takú Elizabeth Berkley, ktorú stretli počas premiéry filmu The Man in the Iron Mask.

Vtedy sa rozhodli, že aj ona sa musí zúčastniť ich slávnych párty a keďže pred ňou už takto namotali stovky žien, mysleli si, že ani Elizabeth neodolá slávnej Pussy Posse.

Poslali za ňou publicistku Karen Tentzler, ktorá Elizabeth odkázala, že Jay Ferguson a Leonardo DiCaprio sú z nej hotoví a že chcú, aby za nimi prišla do Elaine’s (bar v New Yorku, ktorý fungoval do roku 2011). Problémom ale bolo, že Elizabeth v tom čase chodila s Rogerom Wilsonom, ktorého obaja "nadržanci" poznali.

Podmienkou teda logicky bolo, aby prišla bez Wilsona, s čim samozrejme nesúhlasila. Deň na to bola otravovaná mnohými hovormi od Fergusona a Tenzler, až sa do toho vložil samotný Roger Wilson a povedal im, ako sa veci majú.

Leonardo DiCaprio bol v mladosti grázel a v uliciach Hollywoodu skúšal toľko žien, koľko sa len dalo. S uličníkmi sa kamaráti dodnes
Zdroj: Ebet Roberts/Redferns/Gettyimages.com

Po niekoľko sekundovom tichu Ray Ferguson stráca nervy a do telefónu odkazuje: „Fuck you, you fuckin’ faggot motherfucker, we’ll call whoever we want and if you don’t fuckin’ like it, why don’t you come down here and tell us to our face?“

A tak sa aj stalo. Incident sa odohral v podniku Asia de Cuba, kde si vychutnávali jedlo Leo, Ray a ďalší členovia Pussy Posse. Wilson s Fergusonom si povedali, že si to vybavia vonku, na čo mal údajne Dicaprio povedať "poďme mu nakopať prdel".

 

Ešte predtým, ako sa bitka mala uskutočniť, niekto (spomína sa najviac práve DiCaprio) udrel Wilsona do hrtana. Jeho partia začala kričať, že toto sa nemalo stať a útočníka odtiahli späť do hotela. Podľa Wilsona sa už odvtedy nevideli.

Tu sa však výstrelky Pussy Posse ani zďaleka nekončia. Svoje o tom vie napríklad aj už vyššie spomínaná Nancy Jo Sales. V jej slávnom článku spomína aj moment, kedy sa snažila dostať do kontaktu s DiCapriom a jedného dňa si našla v odkazovači zaujímavú správu.

Skupina mladých chalanov, ktorí boli pravdepodobne opití, sa neustále smiala v pozadí. Bolo to trochu zvláštne. Človek pri telefóne mi potom odkázal, že ak s ním chcem rozhovor, potom musíme spraviť nejakú dohodu a naznačil niečo v zmysle, čo spravila Monica Lewinski pre Billa Clintona. A že potom sa možno porozprávame, zatiaľ čo sa smial.

Embed from Getty Images

Okrem toho mal Leo čakať na otravných novinárov a vrhať po nich grapefruity a autá mal zase triafať odpadkami, aby následne unikol z "miesta činu" na svojom Mercedese. To, že mnohé ich skutky boli naozaj detinské, dokazuje aj to, že chodili niekedy do newyorských barov a klubov len preto, aby tam hodili smradľavé bomby.

Leo s Tobeym dokonca nakrútili aj svoj vlastný film. Stalo sa tak v roku 1998 a film nesie názov Don's Plum. Podľa všetkého bol však tak hrozný a aj ofenzívny, že sa radšej nedostal do kín. 

Hoci už v tom čase mali peňazí na rozdávanie, v podnikoch neboli práve štedrí. Barmanka z newyorského podniku Spy sa vyjadrila, že Leo nikdy nenechával sprepitné a dôvod takéhoto správania z jeho strany vysvetlil vtedy Leo nasledovne:

„I'm the cheapest bastard in the world. You never know, I may go bankrupt, or lose my career, or have a Hugh Grant situation.“

Do nie práve najlepších situácií sa však nedostávali len dve popredné mená skupiny. Napríklad režisér Harmony Korine bol pozvaný do legendárnej talk show Davida Lettermana, kde sa mal objaviť v epizóde po boku Meryl Streep. 

Ako sa vyjadril samotný David Letterman, keď sa vybral privítať Meryl Streep, nevedel ju nikde nájsť. Našiel však práve Harmonyho Korina, ako sa hrabe v jej peňaženke, na čo mu odkázal, aby okamžite vrátil jej veci a vypadol preč.

Počas doby svojej existencie tak majú Pussy Posse toho na rováši dosť a dobre spolu vychádzajú dodnes. Povráva sa, že od roku 2016 sa však sami nazývajú Wolf Pack a keď sa spolu vyrazia v noci zabávať, tak neustále zavýjajú.

Embed from Getty Images

Čo sa týka aktuálnejších príhod, dva roky dozadu napríklad obletela internet neoverená správa o stávke medzi DiCapriom a Maguirom počas filmového festivalu v Cannes.

Leo mal za úlohu vyspať sa za jednu noc v Cannes až so šiestimi modelkami Victoria’s Secret, k čomu si mal dopomôcť trojkami, nech stávku rýchlejšie vyhrá. A hoci ide o len o klebetu, pri pohľade na jeho bývalé frajerky vlastne ani nemáme dôvod o tom pochybovať.

Hoci sa dnes Leo DiCaprio snaží zachrániť svet, dušu rebela mu nikdy nikto nezoberie. A kto vie, možno sa v budúcnosti dočkáme nejakej tej knihy či filmu priamo od samotnej Pussy Posse. Veď kto by sa nechcel dozvedieť omnoho viac o ich aktivitách z čias mladosti? Stálo by to určite za to.

Domov
Zdieľať
Diskusia