Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. októbra 2018, 11:05
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Cristiano Ronaldo prvýkrát otvorene prehovoril o obvinení zo znásilnenia

ŠPORT CRISTIANO RONALDO LAS VEGAS ZNÁSILNENIA A SEXUÁLNE ZLOČINY
Uložiť Uložené

Portugalčan zažíva veľké komplikácie vo svojom živote.

Cristiano Ronaldo je jedným z najlepších futbalistov súčasnosti. Ani tie najznámejšie osobnosti zo sveta športu však nemajú imunitu v prípade, ak spáchajú trestný čin. Cristiano sa momentálne nachádza v nepríjemnej situácii, pretože po deviatich rokoch vyšlo opäť na povrch, že mal údajne v Las Vegas znásilniť Kathryn Mayorgu.

Svet momentálne so záujmom sleduje, ako sa prípad vyvinie. Miestna polícia získala podklady a nové informácie už na konci augusta a teraz opätovne otvorila pôvodný prípad.

Kathryn hneď deň po údajnom znásilnení zašla na lekárske vyšetrenie aj na políciu, avšak meno známeho futbalistu tam nespomenula, pretože sa vraj bála, že jej zo života spraví peklo a nič sa poriadne nevyšetrí. Ronaldo jej potom po pár mesiacoch vyplatil cez 300-tisíc eur za mlčanlivosť. 

Portugalčan sa cez svojich právnikov v krátkosti vyjadril, že Kathryn klame a nemecké periodikum Der Spiegel za zverejnenie článku o obvineniach zažaluje, a tak tentoraz prišla správa aj na oficiálnom profile na Twitteri. 

Cristiano sa vyjadril, že rázne odmieta všetky obvinenia. Znásilnenie je pravým opakom všetkého, čomu futbalista verí.

Aj keď plánuje čo najrýchlejšie očistiť svoje meno, rozhodol sa na najbližšie obdobie zostať ticho a nepomáhať ľuďom priživujúcim sa na značke Cristiano Ronaldo budovať si vlastné promo. Právnik Kathryn Mayorgy pritom pripravil aj žalobu za ohováranie, a tak bude musieť futbalista dlhé mesiace pred súdom dokazovať, kde je vlastne pravda.

Odporúčané
Suka z Buchenwaldu: dekorácie si vyrábala z kože židovských väzňov, organizovala sexuálne orgie pre veliteľov tábora Suka z Buchenwaldu: dekorácie si vyrábala z kože židovských väzňov, organizovala sexuálne orgie pre veliteľov tábora 18. apríla 2024, 12:30



 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Cristiano Ronaldo (@cristiano),

Domov
Zdieľať
Diskusia