Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. septembra 2018, 9:31
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

MGK vydáva EP Binge a čaká, kým Eminem vysvetlí všetky fakty

HUDBA BORIS BECKER EMINEM
Uložiť Uložené

Ako uvedomelý interpret sa Machine Gun Kelly rozhodol využiť pozornosť Eminemových fanúšikov a vydáva kratší projekt Binge.

Spor medzi Eminemom a Machine  Gun Kellym ešte stále nie je na konci, aj keď je pravdou, že zatiaľ pre vás nemáme žiadne šokujúce správy. Mladší a stále menej známy účastník tohto beefu sa aspoň rozhodol využiť výrazný nárast záujmu o jeho osobu a dnes vydal kratšie EP s názvom Binge. Samozrejme, ide o úplne logický krok, ktorý by spravil snáď každý uvedomelejší interpret.

Mnohí určite očakávali, že sa po veci Rap Devil dočkáme ďalšieho intenzívneho disstracku, čo sa, žiaľ, nestalo a ešte si budeme musieť prípadne počkať. MGK sa však nechal pred pár dňami počuť, že Eminemov Killshot je podľa neho irelevantný a absolútne neodpovedá na fakty a ani nevysvetľuje to, čo by mal. 

Machine Gun Kelly teda pravdepodobne nevidí dôvod na ďalšiu útočnú skladbu a sám tvrdí: "I had something ready. I heard ["Killshot"] and I put it back in the holster," čím dáva jasne najavo, že kým nebudú vysvetelné doterajšie skutočnosti, zatiaľ nebude pokračovať. 

Je dosť možné, že aspoň na istý čas tento spor utíchne. Ako sa hovorí, lopta je však guľatá a stať sa môže čokoľvek. Nechajme sa teda prekvapiť a ty si môžeš zatiaľ čakanie skrátiť EPčkom Binge, ktoré obsahuje 9 skladieb v 24 minútach

Domov
Zdieľať
Diskusia