Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. septembra 2018, 16:17
Čas čítania 0:00
Marek R.

Roger Federer predviedol na US Open jeden zo svojich najlepších úderov kariéry

ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Jeho súper Nick Kyrgios len nechápavo pozeral, čo sa práve stalo.

Momentálne prebieha v Spojených štátoch amerických posledný Grand Slam sezóny, teda US Open a slovenský divák určite pozorne sleduje výkony našej Dominiky Cibulkovej, ktorá v treťom kole porazila wimbledonskú víťazku Kerberovú a postúpila do osemfinále slávneho turnaja.

Dominika bokom, ľudí už tradične zvykne zaujímať skôr mužská časť turnaja, keďže sme boli a aj stále sme poctení vidieť generáciu tenistov Federer, Nadal, Djokovič a Murray hrať proti sebe turnaj čo turnaj, rok čo rok a hlavne prvý menovaný je neskutočný fenomén, ktorý je považovaný mnohými za úplne najlepšieho tenistu histórie.

Počas svojej kariéry nás švajčiarsky tenista bavil svojimi technicky dokonalými údermi a najnovšie aj vo svojich 37 rokoch pridal do bohatej zbierky úder, ktorý sa ocitne v mnohých kompiláciách po skončení jeho kariéry.

Stalo sa tak v zápase proti Nickovi Kyrgiosovi, ktorého zdolal hladko v troch setoch a spomínaný moment sa odohral v poslednom sete za stavu 3:3. Federer dokázal nemožnú situáciu premeniť na vyhraný fifteen a reakcia samotného Kyrgiosa hovorí za všetko, keďže nemohol uveriť, čoho bol práve svedkom.

Domov
Zdieľať
Diskusia