Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. augusta 2018, 9:40
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Eminem prekvapuje novým albumom Kamikaze. Snaží sa napraviť fanúšikom chuť po Revival?

HUDBA EMINEM
Uložiť Uložené

Ešte v decembri 2017 vydal Slim Shady diskutované sólo a dnes sa celistvým projektom o slovo hlási opäť.

Je štandardom, že domáci aj zahraniční interpreti svojim fanúšikom chystané projekty oznámia. Ani v Eminemovom prípade tomu nebolo pri vydaní decembrového sóla Revival inak. Tento album však vyvolal relatívne búrlivú diskusiu o tom, či je Slim Shady ešte dobrým raperom alebo sa na ňom pomaly začína podpisovať jeho vek a skutočnosť, že je na scéne tak dlho. 

Eminem sa dnes bez akéhokoľvek ohlasovania o slovo hlási celistvým projektom opäť. Ten dostáva názov Kamikaze a nájdeme na ňom 13 skladieb s celkovou dĺžkou 45 minút. Ide teda o poctivú záležitosť, kde nájdeme aj zopár hostí mimo najznámejších mien. 

Zatiaľ nechceme súdiť, čo bolo jeho motiváciou, no naše dohady smerujú k tomu, že chcel mierne pohoršeným fanúšikom napraviť chuť. Ty nám daj vedieť, ako sa ti Kamikaze páči a my sa k nemu určite čoskoro vrátime aspoň s krátkym hodnotením. 

Domov
Zdieľať
Diskusia