Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. augusta 2018, 22:48
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Mr. Robot po 4. sérii skončí. Mala by doraziť v roku 2019 a bude mať 12 epizód

FILMY A SERIÁLY MR. ROBOT
Uložiť Uložené

Čaká nás posledných 12 epizód skvelého seriálu Mr. Robot.

Christian Slater to načrtol, Rami Malek opatrne vycúval. Začalo sa o tom však už nahlas hovoriť, a tak zrejme nemalo význam dlhšie to pred verejnosťou a fanúšikmi skrývať. 

USA Network potvrdilo, že 4. séria Mr. Robot bude zároveň poslednou. Jediné, čo nás môže v tomto prípade tešiť, je počet epizód. Z 8 sa stalo 12, aby sa tak príbeh mohol dostatočne kvalitne uzavrieť. 

Tvorca a režisér seriálu Sam Esmail sa vyjadril v zmysle, že takýto úspech rozhodne nečakal. Myslel si, že pôjde o niche (niečo neznáme bez väčšej fanúšikovskej základne) seriál. Behom posledných troch rokov sa však z projektu stalo niečo obrovské a on je vďačný všetkým, ktorí sa na tom podieľali.

Nedávno sa rozhodol, že finálne rozuzlenie je za dverami. Síce sa so seriálom nechcel nikto z nich rozlúčiť (hlavne asi televízia), no nikto nechcel urobiť z Mr. Robota nekonečný seriál s nepotrebným naťahovaním, čím by sa znížila kvalita. 

My si Mr. Robota budeme pamätať navždy. Či už kvôli skvelým hercom, réžii, dejovým zvratom, myšlienkam alebo tej trippovej epizódy s Alfom, dopekla. 

Netreba zabúdať, že Mr. Robot nie je práve príbeh, ktorý sa dá naťahovať donekonečna. Má svoj začiatok, zvrat, rozuzlenie a koniec, ktorý prísť musí. 4. séria by mala doraziť v roku 2019.

Anketa:
Ako vnímate finálnu sériu Mr. Robota?
Pokiaľ to tak tvorcovia cítia, súhlasím s nimi. Z Mr. Robota by sa nemalo stať druhé The Walking Dead
Je mi jedno, či kvalita klesne. Tieto postavy milujem a radšej by som ich vídal aj naďalej, aj keď v slabšej forme.
Pokiaľ to tak tvorcovia cítia, súhlasím s nimi. Z Mr. Robota by sa nemalo stať druhé The Walking Dead
92 %
321 Hlasov
Je mi jedno, či kvalita klesne. Tieto postavy milujem a radšej by som ich vídal aj naďalej, aj keď v slabšej forme.
8 %
29 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia