Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. augusta 2018, 18:52
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Dan Bilzerian odišiel do Arménska, získal tam občianstvo a vstúpil do miestnej armády. Kráľ Instagramu nasledoval dedičstvo predkov

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Instagramový kráľ zostával v posledných mesiacoch podozrivo ticho.

Kedysi neprešiel snáď ani týždeň bez toho, aby sa Dan Bilzerian neobjavil v médiách. Niekdajší kráľ Instagramu svoj titul dodnes nestratil, ale dnes už nie je stredobodom pozornosti a Instagram začal vo svojom živote využívať o čosi menej.

Napriek tomu milióny fanúšikov stále informuje, čo sa momentálne deje, a tak sme pomocou sociálnej siete a najmä oficiálneho vyhlásenia od arménskeho ministerstva zistili, že Dan skutočne odcestoval do Arménska, aby tam získal občianstvo.

Neznamená to, že by stratil svoj americký pas. Bilzerian sa jednoducho vybral na návštevu vlasti svojho otca, ktorý mal arménsky pôvod, vďaka čomu Dan aj so svojím bratom Adamom mohli občianstvo získať. Polovica rodiny z tejto strany pritom mala byť zavraždená pri arménskej genocíde.

 

First day as Armenian citizen

Příspěvek sdílený Dan Bilzerian (@danbilzerian),

Svoje nové pasy si prebrali v hlavnom meste Jerevan po tom, čo miestnym úradom predložili všetky potrebné dokumenty, a Dan fanúšikov prekvapil, pretože rovno vstúpil do arménskej armády.

Nešlo o žiadny radikálny životný krok, pretože každý muž v Arménsku sa podľa zákona musí do armády zaregistrovať, či sa mu to páči alebo nepáči, a Bilzerian si povinnosť splnil.

Mal v nej byť zaregistrovaný už pred dlhými rokmi, ale bez občianstva to, samozrejme, nešlo. Momentálne ho preto zaradili do rezervy, odkiaľ by teoreticky mohol byť v prípade núdze povolaný.

Dan si očividne svoje nové občianstvo naplno užíva, pretože na Instagram už stihol zavesiť fotku s trefným popisom.

Prvý deň ako arménsky občan oslávil streľbou z raketometu, takže v miestnej armáde by možno vďaka svojim bohatým skúsenostiam so zbraňami a vojenskou technikou mohol byť nápomocný.

Domov
Zdieľať
Diskusia