Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. augusta 2018, 19:00
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Tekashi sa dal v Tatrách potetovať na tvár a Dalyb prichystal večeru. Dokumentárny film z českej a slovenskej zastávky tour je vonku!

HUDBA 6IX9INE
Uložiť Uložené

Medzi fanúšikov sa dostala posledná tretia časť dokumentárnej série, ktorá mapovala Tekashiho prvé európske turné.

Ešte na začiatku leta sa na Slovensko a do Česka vrátil Tekashi, keďže práve u nás začínala jeho prvá európska tour. Obehol viacero obrovských metropol a na základe všetkých dostupných videí môžeme tvrdiť, že bola viac než úspešná.

Dnes nám zároveň chalani servírujú tretiu časť dokumentárnej série, ktorá všetky zastávky mapovala. Pôvodne sme sa ešte mali dočkať dielu z Amsterdamu, no zlyhala SD karta so všetkými zábermi a video z bratislavskej a pražskej zastávky je zároveň posledné video z World Domination Tour.

Okrem koncertov máme možnosť vidieť aj to, čo chalani vyvádzali počas dní a tiež návštevu Mountain Resorts v Tatrách. 6ix9ine si dal spraviť novú kérku na tvár od Sama Potučeka a Dalyb poriadne prepiekol pravdepodobne bravčové mäsko. Odznela aj časť zatiaľ nevydaného tracku od Sameya a nechýba ani Ego, ktorý ma k FCK THEM prirodzene veľmi blízko. 

Dozvedáme sa tiež, že sa mal pôvodne celého pobytu zúčastniť aj Tommy Cash, čo žiaľ nevyšlo, no prítomnosťou nás potešil ruský Pharaoh. Viac už ale v samotnom výsledku.
 
 
Domov
Zdieľať
Diskusia