Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. augusta 2018, 17:00
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Sima: Som rapujúca speváčka. Vydobyť si rešpekt v hudbe je pre ženu ťažšie ako pre muža (Rozhovor)

HUDBA
Uložiť Uložené

Vyspovedali sme mladú interpretku Simu, ktorá sa do povedomia dostala vďaka projektu Podzemgang. Svojej príležitosti sa chytila, má za sebou debutový album a plní klub za klubom.

Speváčku Simonu Hegerovú už určite poznáš. Do povedomia širokého publika sa dostala v roku 2015 vďaka projektu Podzemgang, kedy vydala úspešný duet s Egom. Svojej príležitosti sa následne chytila sériou úspešných singlov s obrovským počtom views, čo následne zavŕšila debutovým albumom Femina. Ten sa tešil pozornosti fanúšikov a nájdeme na ňom viacero hitov, ktoré zaslúžene rotujú v rádiách. 

Aj preto o sebe Sima tvrdí, že nie je raperkou, skôr rapujúcou speváčkou. My sme sa rozhodli osloviť ju s ponukou na videorozhovor a sme veľmi radi, že ju prijala. Vďaka našej moderátorke Deniske sa teda dozvieš čosi viac o úplných začiatkoch, prvých skladbách, Podzemgangu a tiež prvom albume mladej interpretky. Venovali sme sa téme cieľovej skupiny, keďže nás zaujímalo, ako vnímajú často kritické texty muži.

V závere mladá hudobníčka prezradila, že chystá druhý štúdiový album a ak pôjde všetko podľa plánu, tak ho medzi fanúšikov vypustí ešte tento rok. Zatiaľ má hotové štyri skladby a potvrdených všetkých hostí, no zvyšok sa už dozvieš vo videu nižšie. Pohodlne sa usaď a do komentárov nám pokojne napíš, koho by mala Deniska vyspovedať ako ďalšieho. 

Domov
Zdieľať
Diskusia