Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. augusta 2018, 10:50
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Conor McGregor už začal útočiť na Nurmagomedova. Otca mu cez Instagram nazval trasúcim sa zbabelcom

ŠPORT CONOR MCGREGOR INSTAGRAM
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Ír sa zrejme na svoj návrat do sveta UFC mimoriadne teší.

Zrejme nie je potrebné opakovať, čo sa stalo v apríli na podujatí UFC 223. Conor McGregor napadol autobus, v ktorom mal byť Khabib Nurmagomedov a celý incident skončil až na súde.

Fanúšikovia dlho čakali na to, či si McGregor a Nurmagomedov vyriešia svoje potýčky priamo v oktagone a napokon sa pred pár týždňami dočkali oficiálneho oznámenia. Ír sa do UFC vráti už 6. októbra v Las Vegas, ale medzitým si bude musieť viackrát prihriať mediálnu polievočku.

Conor nikdy nemal problém s kontroverznými vyhláseniami či príspevkami, a tak na svoj Instagram zavesil fotku Nurmagomedovho otca a napísal k nej len pár provokatívnych riadkov.

Odkázal mu, že je iba obyčajným trasúcim sa zbabelcom rovnako ako Khabib, a odozva fanúšikov na seba nenechala dlho čakať. Podporovatelia Nurmagomedova sa do Íra pustili ako svorka vlkov, zatiaľ čo fanúšikovia írskeho bojovníka svojho miláčika obhajovali.

Conor pritom zrejme reagoval na nedávne vyhlásenia práve od Nurmagomedovho otca, ktorý spochybnil legitimitu vybojovaných titulov írskeho búrliváka a odkázal mu, že proti jeho synovi nebude mať žiadnu šancu, čo podčiarkol aj zdieľaným videom. Uvidíme, či Khabib zareaguje, pretože do októbra zostáva na konflikty dostatočne dlhá doba.

Domov
Zdieľať
Diskusia