Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. augusta 2018, 12:38
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Dcérke sa otec nevenoval, tak mu vytrhla mobil a hodila ho do mora. Pre telefonát jednoducho nemala trpezlivosť

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Vtipne video z rodinnej situácie na lodi ti zlepší deň.

Bez smartfónov si dnes život jednoducho už nedokážeme predstaviť a na vlastnej koži to zažívajú ľudia všetkých vekových kategórií. Mnoho z nás sa len ťažko odtrhne od telefónu a často v snahe pridať všetko na Instagram prichádzame aj o tie najhorúcejšie zážitky, za ktoré by iní dali čokoľvek. Smartfóny nás skrátka sprevádzajú a ovpylvňujú od rána do večera, čo má dosah nielen na nás, no i na ľudí okolo.

Na vlastnej koži si to vyskúšal ruský producent Timati, ktorý sa s malou dcérou ocitol na lodi – ten bol však telefónom poriadne zaneprázdnený a dcérke sa nedokázal dostatočne venovať. Síce práve nescrolloval sociálne siete, no to dcérku aj tak nahnevalo. Smartfón mu jednoducho vytrhla z ruky a hodila cez palubu, čo muža poriadne prekvapilo. K zábradliu sa vybral aj on sám, no, samozrejme, vo vlnách už mobil nenašiel a dostal tak poriadne ostrú lekciu a nabudúce sa dcérke určite bude venovať viac. Teda hneď po tom, čo jej pravdepodobne poriadne vynadá.

Domov
Zdieľať
Diskusia