Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. augusta 2018, 13:00
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Drake vysmial Tekashiho 6ix9ine. Pobavila sa aj Nicki Minaj

HUDBA 6IX9INE DRAKE
Uložiť Uložené

In My Feelings a FEFE zopár dní súperili o pozíciu najúspešnejšej skladby na streamovacích službách, čo si očividne všimol aj Champagne Papi.

Dúhový americký raper posunul svoju kariéru zo slovenských a českých klubov až na najvyššie priečky svetového rapu. Vydáva jednu úspešnú skladbu za druhou a inak  tomu nebolo ani v prípade zatiaľ poslednej veci FEFE, kde mu hosťuje najznámejšia raperka planéty Nicki Minaj. Tá mala možnosť spolupracovať doslova s každým slávnym kolegom, takže o jej kredite snáď nikto nemusí pochybovať a pre Tekashiho 6ix9ine by mala byť jej prítomnosť veľkou poctou. 

Za všetko hovorí skutočnosť, že novinka má po dvoch týždňoch deväť cifier na počítadle views a extrémne pozitívnu odozvu. Zároveň spoločne s Drizzyho In My Feelings súperí o prvú pozíciu v rebríčkoch na streamovacích službách a my už vieme, že si to aj samotný Champagne Papi všimol. 

Včera totiž na Instagrame spoločne s Nicki vysmieval názov skladby FEFE a obaja sa poriadne bavili, no je samozrejme ťažké posúdiť, ako máme tento odkaz vnímať. Žiaľ, Tekashiho beefu s Drake-om sa podľa všetkého nedočkáme, keďže pôvodne kontroverzný Daniel stihol pred pár hodinami povedať vetu "no more beefs".

Domov
Zdieľať
Diskusia