Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. júla 2018, 16:53
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Košická stanica vyhlásila súťaž o nové logo. Samozvaní slovenskí grafici dokázali, že nemajú absolútne žiadny vkus

KULTÚRA KOŠICE
Uložiť Uložené

Metropola východu sa pokúsila ušetriť na grafikovi, čo sa im v konečnom dôsledku vypomstilo viac, než mohli očakávať.

Košice sa po dlhých rokoch prednedávnom dočkali rozsiahlej rekonštrukcie hlavnej stanice, ktorá síce trvala dlho, no výsledok v konečnom dôsledku predsa len stojí za to. Hlavná budova je o niečo reprezentatívnejšia, nasťahovali sa do nej atraktívnejšie prevádzky a obyvatelia metropoly východu sa za ňu aspoň nemusia hanbiť. Aj keď, asi by bolo fajn popracovať na tom, aby sa v okolí nezrdžiavali bezdomovci. 

Prevádzkovatelia však už na prvý pohľad šetria všade, kde sa dá a dôkazom je aj najnovšia iniciatíva. V spolupráci s lokálnym portálom KOŠICE:DNES totiž hlavná stanica zorganizovala súťaž o najkrajšie logo, ktoré by sa následne malo aplikovať do praxe. 

Ľahkou bizarnosťou je aj samotná výhra - zájazd pre dve osoby do českého pivovaru, čo sa v konečnom dôsledku odrazilo aj na záujme samozvaných grafikov a už po pár pokusoch vám bude jasné, že sa do súťaže prihlásili presne tí, ktorým táto odmena vyhovuje.  Pred pár desiatkami hodín stránka zverejnila na Facebooku všetky doteraz zaslané pokusy a slovenský internet sa právom zabáva. Veď posúďte sami. 

Odporúčané
Známy kickboxer v Košiciach vraj zhodil na zem vozičkára a opľul jeho priateľku. Podľa promotéra RFA sa len bránil Známy kickboxer v Košiciach vraj zhodil na zem vozičkára a opľul jeho priateľku. Podľa promotéra RFA sa len bránil 4. decembra 2023, 17:58

Edit: Podľa popisu na stránke košickej stanice sa do súťaže môžu prihlásiť aj deti a úplní amaterí, keďže víťazný návrh sa na záver dostane do rúk profesionálneho grafika. Už je len záhadou, prečo ponúka Stanica Košice výlet do pivovaru deťom. 

 
Domov
Zdieľať
Diskusia