Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. júla 2018, 1:21
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Aj tie najobyčajnejšie momenty vo vzťahu vedia byť dokonalé. Stačí ich prežívať so správnym človekom, na čo poukazujú aj milé ilustrácie

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Najkrajšie situácie prichádzajú, keď ich najmenej očakávame.

Vzťahy nie sú neustále dokonalé a každý deň sa nikto z nás nemôže vybrať na nové dobrodružstvo, pretože nám v tom bránia povinnosti. Najskôr musíme pracovať a zarábať peniaze, aby sme si väčšie dobrodružstvá mohli dovoliť, takže život bežného páru zvyčajne nevyzerá ako vystrihnutý z cestovateľského Instagramu.

Aj napriek občasnému stereotypu a rutine však vie život zamilovaného páru vyzerať takmer perfektne, pretože ak sa majú dvaja ľudia radi, veľa im ku šťastiu netreba. Veľmi dobre si to uvedomuje aj 27-ročná umelkyňa Dine Odess. Pochádza z Kazachstanu a v súčasnosti už dlhší čas pracuje v New Yorku, pričom dávnejšie začala pracovať na projekte s názvom #99relationshipillustrations.

Pomocou jednotlivých obrázkov sa snaží zachytávať tie vzrušujúce aj nudné momenty vo vzťahu a ako sama píše pod niektorými príspevkami, občas musí svojho priateľa presviedčať, aby spolu niekam zašli, pretože jej dochádzajú nápady a nevie, čo má nakresliť. Ako sa hovorí, ak dvaja ľudia vedia spoločne tráviť čas v úplnom tichu a cítia sa vtedy komfortne, potom našli toho správneho partnera.

 

Příspěvek sdílený Dina Odess (@dina.odess),

 

Příspěvek sdílený Dina Odess (@dina.odess),

 

Příspěvek sdílený Dina Odess (@dina.odess),

 

Příspěvek sdílený Dina Odess (@dina.odess),

Domov
Zdieľať
Diskusia