Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
5. júla 2018, 13:33
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Postarší Slovák počas cesty vlakom napadol mladé britské študentky. Tie boli nútené s krikom opustiť kupé

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Mladé turistky z Liverpoolu na zážitok zo slovenských vlakov len tak ľahko nezabudnú.

Cestovanie so sebou prináša mnohé strasti a nie vždy vychádza podľa našich predstáv. Svoje o tom vedia aj mladé študentky z Liverpoolu cestujúce naprieč Európou. Po tom, čo nasadli na slovenský vlak smerom do Budapešti, sa im prihodila desivá nepríjemnosť, na ktorú len tak rýchlo nezabudnú. Istý slovenský dôchodca, s ktorým partia Britiek zdieľala kupé, im totiž vynadal, poudieral a nakoniec dokonca ich aj vyhodil von. Jednej z nich údajne spravil aj monokel.

Mladé študentky len nechápavo sledovali, čo sa deje, pričom jedna z nich vytiahla telefón a rozhodla sa, že celú drámu zdokumentuje. To však dôchodcovi nijako neprekážalo v tom, aby prestal s útokom na dievčatá. Práve naopak, začal byť ešte viac agresívny a v snahe prerušiť kamerovanie úderom zasiahol aj telefón. Študentky sa snažili celú situáciu vyriešiť s chladnou hlavou, no Slovák očividne neovládal anglický jazyk a po celý čas odpovedal len v slovenčine.

Britky boli nakoniec nútené opustiť miesto. Našťastie sa im však podarilo privolať políciu, ktorá mužovi uložila pokutu vo výške 40 eur a musel sa premiestniť do iného vozňa. Nevieme, čo presne predchádzalo celej situácii, no správanie dôchodcu bolo maximálne neadekvátne. Video pridala stránka Zomri na svojom Instagrame.

Domov
Zdieľať
Diskusia