Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. mája 2018, 21:25
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Zločiny prvej série 13 Reasons Why nezostanú bez povšimnutia. Debutová várka fotografií sľubuje nervydrásajúce pokračovanie

FILMY A SERIÁLY 13 REASONS WHY
Uložiť Uložené

Nahrávkami to neskončilo, práve naopak.

Serialová adaptácia Jaya Ashera, 13 Reasons Why, sa začiatkom minulého roka stala pomerne veľkým hitom. Jej pokračovanie sa k nám preto tvorcovia snažili priniesť tak rýchlo, ako sa len dalo.

Finále prvej série je v súčasnej dobe pevne dané a nezmeniteľné. Hannah Baker (Katherine Langford) je mŕtva. Jej samovraždou však dráma z prostredia strednej školy Liberty High zjavne nekončí.

Rodičia obete podávajú žalobu a inklinované osoby sa pomaly pripravujú na svoje výpovede. Nie všetci však túžia, aby skutočná pravda vyšla najavo. Druhá séria bude na Netflixe sprístupnená už 18. mája (květen) 2018.

V nej sa okrem viacerých starých známych postáv stretneme aj s nováčikmi. Jednou z nich bude napríklad roztlieskavačka Chloe (Anne Winters) či blízky priateľ Tonyho – Caleb (RJ Brown). Vidieť ho môžete v nižšie priloženej galérii vedľa Tonyho rozbitého auta.

Domov
Zdieľať
Diskusia