Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. apríla 2018, 19:54
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Kevin Costner je v mrazivom neo-westernovom seriáli drsný majiteľ ranču. Kvôli ochrane majetku je ochotný preliať aj krv samotnej vlády

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Scenárista Sicaria a Wind River rozbieha ďalšiu nebezpečnú hru.

John Dutton (Kevin Costner), vlastniaci najväčší ranč v USA, je tvrdou, no spravodlivou hlavou svojej rodiny. Pod pevnou otcovou výchovou však ani z jeho potomkov nevyrástli žiadni z boja utekajúci zbabelci.

Preto v momente, kedy o ich vzácnu pôdu začne usilovať vláda a zákerní developeri, členovia rodiny miesto ohnutia kolena začnú biť vzdorovito na poplach.

O dramatický príbeh z minulosti Spojených štátov amerických sa postaral Taylor Sheridan, majúci na konte úspešné hity, ako Wind River či Sicario. Aj z toho dôvodu pevne veríme, že sa máme na čo tešiť.

V seriáli s názvom Yellowstone si okrem legendárneho Costnera zahrá aj Wes Bentley, Kelly Reilly, Luke Grimes, Cole Hauser, Kelsey Asbille, Dave Annable, Danny Huston, Gil Birmingham, Jefferson White, Gretchen Mol, Jill Hennessey, Patrick St. Esprit, Ian Bohen či Denim Richards.

Nový projekt bude distribuovať Paramount Networks a prvej časti by sme sa mali dočkať už 20. júna (červen) 2018. Čo na neho vravíte? Zaujal vás svojou upútavkou?

Domov
Zdieľať
Diskusia