Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. apríla 2018, 16:46
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Prvý pohľad na blížiace sa Virgil Abloh x Nike Air Presto

MÓDA
Uložiť Uložené

Horúca kolaborácia už onedlho.

Na konci marca sa hovorilo, že Virgil Abloh a Nike budú vydávať spoločné nové varianty tenisiek Nike Air Presto v čiernej a bielej farbe. Teraz máme možnosť sa prvýkrát pozrieť na nadchádzajúcu monochromatickú dvojicu z dielne Off-White.

Najnovšie Air Presto sú na rozdiel od svojich predchodcov vybavené rovnakou farbou podrážky a šnúrok. Kontrast nápisu "AIR" a fajky v opačnej farbe spolu s oranžovým štítkom a klasickým červeným Off-White príveskom na šnúrkach dolaďujú posledné prvky nových Virgil Abloh x Nike Air Presto.

Predpokladá sa, že Virgil Abloh x Nike Air Presto nastavia svoju cenu za retail na 160 amerických dolárov. Dátum vydania zatiaľ nie je upresnený, ale rozhodne buď pripravený na ďalšie podrobnosti. Vyzerá to tak, že tenisky by mohli zaplniť regály a online obchody už čoskoro, keďže rôzne butiky z celého sveta ich začali fotiť na svojich instragramových profiloch. Pozri príspevky nižšie.

 

Príspevok, ktorý zdieľa @v8lley,

 

Príspevok, ktorý zdieľa @v8lley,

Domov
Zdieľať
Diskusia