Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. apríla 2018, 11:42
Čas čítania 0:00
Tamara S.

Srdcia módnych blogeriek si získali transparentné kabelky vo farbách dúhy aj luxusné igelitky odhaľujúce súkromie

MÓDA VINYL
Uložiť Uložené

Sú výborné do dažďa, no vďaka hravému a farebnému prevedeniu aj do slnečných dní.

Takmer pred rokom sme si písali o kabelkových trendoch, medzi ktorými hrali prím najmä prútené basket bags, nápadné strapy a ešte nápadnejšie zdobenie. Krok vedľa s nimi neurobíš ani túto sezónu, takže pre košíčky zájdi do Zary alebo na stránku Cult Gaia, pre strapy navštív Guess a zdobenie nájdeš všade, kam sa len rozhliadneš. No ak sa ti nechce rozhliadať, skús naše tipy tu, tu alebo tu.

Tento rok si obrovskú popularitu v duchu hesla „ukáž, čo máš v kabelke“ získali u módnych blogeriek predovšetkým transparentné tašky a ich bezfarebné alebo omnoho zaujímavejšie farebné verzie.

Ich milovníčkou je aj Aimee Song a v trendoch sa nestratia ani Slovenky

Hneď v úvode ale upozorňujeme, že hoci to vyzerá lákavo, výsledok môže byť katastrofálny. Tento trend si totiž vyžaduje istú organizovanosťcit pre poriadok, takže ak sa ti transparentnosť páči, ale v taške máš bordel ako v koši, máš štyri nasledujúce možnosti. Buď sa na priehľadné kabelky vykašleš a použité hygienické vreckovky si aj naďalej necháš len pre seba, inšpiruješ sa blogerkami, ktoré klasickú tašku so všestranným obsahom šupli do čírej shopper bag, siahneš po kabelke pol na pol alebo po kabelke typu minimalistický clutch/vrecúško v priehľadnom obale.

Bezchybná Chanelka s obsahom ako na dlani

Dokonalé transparentné tašky vo farbách dúhy pre všetky poriadkumilovné má v ponuke napríklad Chanel (tu alebo tu), priesvitné shopperky ti ponáka Mango a MSGM, pol na pol v podobe chutného vaku nájdeš na Asose a tašku typu clutch/vrecúško v priehľadnom obale má k dispozícii Zara (klikaj tu alebo tu).

 Viktoria Rader skombinovala elegantný nohavicový kostým so Céline "igelitkou" skutočne bravúrne

Príklady nosenia kabelky v kabelke, ktoré uchránia vaše súkromie, si osvedčila Alicia Roddy, Carolina Nashtai aj portugalská kráska Sandra Rodrigues Pinto 

Domov
Zdieľať
Diskusia