Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. apríla 2018, 13:30
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Nielen hrdina zo sveta Pána prsteňov, ale aj Geralt alias slávny Zaklínač. Herec českého kraťasu Horn of Gondor bojuje na všetkých frontách

FILMY A SERIÁLY ZAKLÍNAČ NETFLIX
Uložiť Uložené

Dámy a páni, privítajte gondorského vojaka Borondira Udalrapha a Geralta z Rivie v jednej osobe.

Koncom minulého mesiaca sme vás informovali o pripravovanom projekte českých amatérskych filmárov s názvom Horn of Gondor, ktorý si vzal na mušku svet z milovanej trilógie Pána prsteňov. Ním si našu (a veríme, že aj vašu) pozornosť získal mimo iného aj hlavný hrdina príbehu, skúsený šermiar menom Dalibor „Borek“ Belfín.

Ten sa okrem vyššie spomínaného Horn of Gondor objavil aj v mimoriadne vydarenej krátkometrážnej snímke Demon's Bridge. V nej sa pozrieme do opusteného a temného kraja očami nemenovaného Zaklínača (ale už z náhľadu je jasné, že ide o známeho Geralta z pera poľského spisovateľa Sapkowskeho).

 

Nielen hrdina zo sveta Pána prsteňov, ale aj Geralt alias slávny Zaklínač. Herec českého kraťasu Horn of Gondor bojuje na všetkých frontách
Zdroj: Merlet

Aj keď Zaklínač toho na kameru veru príliš veľa nepovie, za to skutočne zdatne ovláda svoj meč. A to sa mu rozhodne zíde v nadchádzajúcom boji proti menšej armáde nemŕtvych a jednej nebezpečnej čarodejnici.

Za Demon's Bridge, alebo teda Diablovým mostom, stojí dvojica Honza Loukota a Pavel Konvalina. V hlavných rolách okrem Belfína uvidíme aj Libora Vrbu či Moniku Němcovú. Skupinu nevraživých zombie stvárnilo zoskupenie profesionálnych šermiarov Merlet. 

Už ste sa s týmto krátkometrážnym filmom v minulosti stretli? Alebo ide pre vás o novinku? A čo na ňu poviete?

Domov
Zdieľať
Diskusia