Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. apríla 2018, 18:04
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Staňte sa svedkami prvej Očisty v histórii! V horore The First Purge sa rozpúta krvavá anarchia

FILMY A SERIÁLY THE FIRST PURGE
Uložiť Uložené

Prequelový príbeh k úspešnej hororovej sérii dorazil s prvým trailerom. Zájdete do kina?

Kládli ste si niekedy otázku, ako asi vyzerala prvá Očista? Prequel k známej hororovej sérii vám to teraz ukáže. Noví Otcovia Zakladatelia USA sa rozhodnú radikálnym spôsobom zatočiť s kriminalitou pomocou šialeného sociologického testu - ľuďom dajú 12 hodín, počas ktorých môžu páchať akékoľvek zločiny.

Okrem nadšených súhlasných hlasov si však tento návrh nájde aj mnoho odporcov. Vláda USA však už rozhodla, padá tma a ulica sa ponára do chaosu svojej prvej Očisty.

Snímku The First Purge natočil Gerard McMurray a v hlavných úlohách sa predstavia Y'Lan Noel, Lex Scott Davis, Joivan Wade, Marisa Tomei a Luna Lauren Velez. O scenár sa postaral James DeMonaco, režisér prvých troch dielov (The Purge, The Purge: Anarchy, The Purge: Election Year).

Zdá sa, že aj The First Purge bude pokračovať v trende, ktorý načali predchádzajúce filmy. Ich fanúšikovia zrejme budú spokojní aj tentokrát. Do slovenských kín dorazí The First Purge 5. júla (červenec) 2018.

Domov
Zdieľať
Diskusia