Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. marca 2018, 15:20
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Dwayne Johnson si myslí, že je najdrsnejším hercom na svete. Zábery zo snímky Rampage to však humorne vyvracajú

FILMY A SERIÁLY RAMPAGE
Uložiť Uložené

Najnovšie promo video síce odhalí aj niekoľko doposiaľ nevidených záberov, v prvom rade má ale pobaviť, čo sa mu skutočne podarilo.

Obľúbenec Dwayne Johnson opäť dokazuje, že má reklamnú kampaň svojich snímok naozaj v malíčku. V tomto prípade ide o blížiaci sa projekt Rampage a predstavenie nového promo videa, ktorého sa vtipným spôsobom zhostil práve Johnson.

Čo sa samotného príbehu týka, ten nám predstaví muža menom Davis Okoye, šéfa špeciálnej jednotky bojujúcej proti pytliakom, ktorého najlepším kamošom je albínska gorila menom George. Keď sa však genetický experiment pokazí, neškodné zviera je zmenené na obrovské zúrivé monštrum.

No a aby toho nebolo málo, tak podobným spôsobom boli "vylepšení" aj ďalší nebezpeční predátori. Premiéra filmu je u nás naplánovaná na 12. apríla (dubna) 2018 a pokiaľ sa o ňom chcete dozvedieť viac, klikajte sem. Chystáte sa do kina?

Domov
Zdieľať
Diskusia